12 shkurt 2007

FMN-ja paralajmëroi me kohë për rrezikun e fajdeve

FMN-ja paralajmëroi me kohë për rrezikun e fajdeve

Nga Bashkim Kopliku

[Gazeta Shqiptare, 12-13.2.2007]

FMN (Fondi Monetar Ndërkombëtar) ka paralajmëruar për rrezikun e fajdeve, që në 1995, e vazhdimisht deri në kolapsin total të tyre.  Por ky fakt është mohuar vazhdimisht nga fajtorët kryesorë të fajdeve, qeverisja e kohës, me në krye presidentin e kohës.  Atyre u leverdiste të bënin bashkëfajtore edhe FMN-në, që të shpërndahej faji i tyre.

Për të kuptuar se si qëndron e vërteta me FMN, duhet të bëjmë një historik të shkurtër për lindjen e fajdeve tek ne.

 

Fillim i fajdeve dhe FMN-ja

Marrja e dhënia e parave me fajde filloi të përhapej që në fillim të vitit 1992, në formën e marrëdhënieve në mes personave të njohur, miq, komshinj, shokë, familjarë e farefis.  Kështu, "një person që kishte para ua jepte borxh me interes personave të njohur që kishin nevojë për të investuar".  Ekonomia private po zhvillohej me shpejtësi, kurse bankat dhe institucionet kredi-dhënëse ishin të gjitha shtetërore dhe të paafta për të dhënë kredi, apo nuk kishin vitalitetin e tregut privat.  Pra vendit, ekonomisë i mungonte një infrastrukturë financiare.

Që nga viti 1992, e deri nga fundi i vitit 1994, fenomen i dhënies së parave me fajde, mbeti "në mes të njohurish", i shpërndarë në qindra e mijëra njerëz.. Numri i personave që jepnin para ishte shumë i madh dhe sasitë e parave për një person, ishin relativisht të vogla.  Ishte një treg informal, por që siç thamë, po kompensonte mungesën e tregut privat të kredi-dhënies.  Me kohë shumë persona panë se mund të merrnin lekë borxh, p.sh. me 3% në muaj dhe ta jepnin me 7% në muaj, duke fituar kështu 4%.

Gjatë kësaj periudhe (1993-94), unë isha zëvendëskryeministër i ngarkuar për reformën ekonomike.  Shpesh kam biseduar për fenomenin e fajdesë, me përfaqësuesin e FMN-së në Shqipëri Wei Ding, me të cilin takohesh pothuaj përditë.  Duhet thënë se Wei Ding ishte një gjeni i financës dhe ekonomisë, me njohje të thella teorike dhe praktike; ai ishte dhe një njeri i prirur që ekonomia e vendit të zhvillohej me shpejtësi, shpesh në kundërshtim me ndonjë qëndrim burokratik, edhe të shefave të tij në Uashington.  FMN-ja ishte e njohur si një organizëm shumë i rreptë në zbatimin e rregullave thjeshtë financiare, mbase ndonjëherë edhe jo aq në përputhje me nevojën e zhvillimit të shpejtë të ekonomisë së vendit: pra i frynte kosit, meqë kishte eksperiencën e djegies nga qulli. 

Të vijmë tek fajdetë.  Mendimi ynë, i Wei Ding dhe imi, ishte se fenomeni nuk paraqiste problem të madh, përderisa kishte përmasa të vogla, si dhe meqë bëhej në mes të njohurish, gjë që kompensonte "alla shqiptarçe" garancitë bankare të nevojshme në dhënie-marrjen e parave borxh.  Por gjithnjë kemi biseduar se fenomeni duhej mbajtur nën kontroll.  Në fakt, që ato kohë filluan të shiheshin shenjat e para të agravimit të rrezikshëm të sëmundjes së fajdeve: kishte disa arratisje të personave që kishin marrë para me fajde, e nuk i lanin dot.  Të dy ne ishim dakord se fenomeni ishte një e keqe që do të shmangej me krijimin e tregut kredi-dhënës privat.  Kreditë e sistemit bankar shtetëror kishin rezultuar katastrofike, si rezultat edhe i ndërhyrjeve klienteliste politike.  Nga ana tjetër, privatizimi i bankave pengohej edhe për arsye politike: ata që ishin bërë gati për të hapur banka private, ishin të lidhur me PS-në, dhe jo me PD-në.  Ky ishte realiteti!

Pas humbjes së Referendumit të 1994 nga PD, nga mesi i vitit 1995, filluan të dalin firmat e para që jepnin e merrnin para me fajde ndër persona krejt të panjohur. Krimi e nuhati dobësimin e shtetit, nga humbja e Referendumit të vitit 1994 dhe nga Lindja e Idesë për ta mbajtur pushtetin me dhunë. Krimi nuhati se "politika nuk e ka mendjen tek ai" dhe krimi e ndjeu veten të lirë të veprojë. Në këtë periudhë filloi shqetësimi i organizmave ndërkombëtare dhe filluan përpjekjet e tyre këmbëngulëse për rregullimin e situatës.

 

FMN, masa drastike kundër fajdeve, që në fundin i viti 1995

Situatën e fajdeve tashmë e ndiqja si deputet dhe si shef i departamentit të ekonomisë të PD-së—nuk isha më kryeministër, dhe Wei Ding i FMN-së, ishte transferuar nga Shqipëria.  Sidoqoftë, nuk ishte më detyrë imja e përditshme, por e konstatoja se situata ndiqesh me këmbëngulje nga FMN.  Bile, nga fundi i vitit 1995, delegacioni i FMN-së, e kishte lënë "me shkrim" marrjen e masave drastike për ndërprerjen e fenomenit, në të kundërt rrezikohesh ndërprerja e marrëdhënieve të FMN-së me shtetin tonë.  Qe ky ultimatum, kjo këmbëngulje e FMN-së, që detyroi Kuvendin të miratojë Ligjin e ri për Bankën, nga fillimi i vitit 1996.  Ky ligj ndalonte përfundimisht fajdetë, sepse ndalonte marrjen e parave borxh ne publik nga çdo lloj institucioni, përveç bankave të licencuara.  Ligji i Bankës u aprovua, por Fajdetë vazhduan të zhvillohen pa i prekur njeri.  

Kjo liri e thyerjes së ligjit justifikohej me shprehje të tipit "të mbarojnë zgjedhjet pa i rregullojmë".  Fajdexhinjtë u bënë me më tepër bodigardë se Presidenti, filluan t'i merrnin me të mirë të gjithë politikanët e PD dhe PS.  Nuk guxonte njeri t'i prekte se i mbronte edhe "Rilindja Demokratike" e PD, edhe "Zëri i Popullit" i PS.  Natyrisht, FMN nuk urdhëron në Shqipëri, ajo vetëm këshillon, e nuk i do vënë faji asaj se ne shqipot nuk zbatojmë ligjin.  Zgjedhjet e majit 1996 po afronin dhe kandidatët u lidhën ngushtë me firmat piramidale; e natyrisht më tepër kandidatët e partisë në pushtet, PD, se sa ata të PS.  Krimi i serviloset më të fortit, e PD dukej më e forta.  Natyrisht, për moszbatimin e ligjit mbante përgjegjësi Qeveria, që ngarkohej për ta zbatuar ligjin, e jo Banka e Shqipërisë, e cila sinjalizonte, por nuk ishte organ ekzekutiv dhe nuk kishte asnjë mundësi të vepronte kundër firmave piramidale, përveçse mos t'u jepte licencë banke.  (Po e theksoj këtë fakt, që lexuesi të mos gënjehet nga zërat që ngarkojnë me faj që nuk i ka, Bankën e Shqipërisë. I vetmi faj që kishte është që nuk doli publikisht, që në fillim të vitit 1996, por doli vetëm "pas zgjedhjeve").

Zgjedhjet e 26 majit 1992, i fitoi PD-ja, me vjedhjen e madhe të tyre.  Por asgjë nuk po bëhej për zbatimin e Ligjit për bankat.  Fajdetë vazhdonin të bënin kërdinë.  Përgatiteshin zgjedhjet lokale, të 20 tetor 1996, të cilat duheshin fituar "pa hile", se komuniteti ndërkombëtar e kishte marrë seriozisht të mos na lejonte të vidhnim më.  Që votuesit të na jepnin votën, qeverisja e PD-së stimuloi në kulm aktivitetin e fajdeve.  Por le të kthehemi tek FMN-ja, se këtu e kemi fjalën.

Organizmi që "u çmend fare me qeverinë tonë" ishte FMN-ja.  Delegacionet e saj venin e vinin, por qeveria jonë veçse i sorollaste.

 

Ultimatumi i shtatorit 1996

Prapë një ultimatum i FMN-së i shtatorit të 1996.  FMN i dërgoi një raport Qeverisë shqiptare, ku i kërkon të mbyllen me urgjencë fajdetë.  Ky raport filloi të depërtojë në publik vetëm nga tetori i 1996-s, e bile u kritikua si teorik, si "kundërshtar i zhvillimit të vullshëm të ekonomisë dinamike shqiptare, edhe nga qarqe e institute shkencore, që i serviloseshin pushtetit politik.  Në këtë raport kërkohej prerazi që shteti shqiptar të merrte masa kundër fajdeve, se përndryshe do të shkatërrohej—kini parasysh se jemi disa muaj para fillimit të protestave anti-fajde, dhe kur fajdetë akoma nuk kishin arritur ato përmasa të tmerrshme që morën në tetor 1997, në prag të zgjedhjeve lokale.

Le të citojmë se ç'thuhej në raportin e FMN, të shtatorit të 1996. 

 "..Ka shumë pak të ngjarë që përqindje të tilla të dhëna nga institucione financiare jo zyrtare (firmat e fajdeve), të mund të realizohen vetëm nga veprimtari reale ekonomike dhe ka të ngjarë që pas tyre të ketë veprimtari ilegale, përfshirë [...] skemat piramidale".  

Më tej: " kolapsi i skemave piramidale është i pashmangshëm dhe pasojat fiskale, për rrjedhojë ato makro-ekonomike, do të jenë tepër të ashpra". [...] Familjeve dhe ndoshta edhe disa bizneseve do t'u zhduken kursimet e tyre, gjë që do të rezultojë në një dëmtim të ndjeshëm të ekonomisë".  [...] Qeveria duhet të nisë hetime zyrtare mbi këto skema [...]  Ndryshe marrëdhëniet e FMN-së me Shqipërinë janë në pikëpyetje.  [...] Kolapsi është në prag.  [...]  Do të jetë më mirë, në rast se kolapsi ndodh sa më shpejt, pasi humbjet do të jenë më të vogla.  [...] Kur të përmbysen këto skema, ato do të thithnin edhe kursimet"

Më troç nuk mund të flitet, por njeri nuk vinte vesh. 

 

Ministri lëpin paralajmërimin që u bëri shqiptarëve

Ministri i financave Ridvan Bode, kur u kthye nga Uashingtoni, ku ishte takuar me FMN-në, më 7 tetor 1996, doli në një intervistë televizive, dhe tha:

"Fitimet e ofruara janë aq të mëdha, saqë ato ngrenë dyshimet mbi kapacitetet e kompanive për të kthyer huat". [...] "Shumë shpejt ne do të përcaktojmë kontekstin ligjor për të mbikëqyrur këtë rrjet dhe për të zyrtarizuar atë, duke minimizuar rrezikun e falimentimit (potencial)"

Nga këto gjysma fjalësh, u çmend populli, por edhe qeverisja.  E mbytën ministrin, që nga presidenti: "ky do të na humbë zgjedhjet lokale!".  Të nesërmen z.Bode, si ushtar i bindur, doli prapë para publikut dhe lëpiu atë që kishte thënë, duke e "shpjeguar më mirë", duke e bërë zero paralajmërimin e tij të "një dite përpara":

"Më kanë keqkuptuar.  Nuk ishte ai mesazhi që dëshiroja t'i transmetoja publikut.  Intervista nuk është transmetuar e plotë", intervistë në këmbë".

Kjo u hapi rrugë firmave të fajdeve, që ta bënin ministrin aleatin më të fortë të tyre. Piramidalët morën revansh.  Ja një kronikë e shkurtër e pasojave të lëpirjes së ministrit:

Më dt.. 8.10.96, Interesat e fajdeve shpallen në shtyp: 8 deri 25 përqind në muaj"; dt. 8.10.96, f.f. "Sudja": "Mos pyetni për FMN.  Nesër do t'ju jap 6 përqind më shumë"; dt. 9.10.96, "Kamberi" e "Sudja" rrisin interesat në 10 dhe 16% në muaj!;

U sigurua që mos të dëgjohej porosia e FMN-së, dhe populli e fjeti mendjen: qeveria e siguroi se fajdetë janë të sigurta.

 

 

Paralajmërimet e FMN në nëntor 1996

FMN, edhe muajt në vijim, vazhdon të përpiqet, me delikatesën e mosurdhërimit të qeverive që asiston, t'i bëjë të reflektojnë qeveritarët tanë, por gjithnjë a i zëvendësuan ata, sepse kështu është mandati i FMN.  Delegacioni i FMN ndenji disa ditë në Tiranë, bisedime sekrete me qeverinë.  Kjo, gjatë javës së dytë e të katërt të nëntorit 1996. 

Por ja reagimet e fajdexhinjve:

"Vefa," "FMN të na lërë rehat, nuk pastron dot as rrugët"

"Kamberi": "Këshillat e FMN kanë dështuar në lindje; Shqipërinë e bëjmë vetë"

Ja dhe reagimet e presidentit Berisha:

"Prononcimi për shtyp i presidencës mbron firmat: "firmat joformale kanë investime serioze në sektorë të rëndësishëm fitimprurës të ekonomisë"

Ja reagimi i ministrit të financave Bode, i cili kundërshton delegacionin e FMN, duke thënë se shteti është dorëjashtë në këtë aktivitet:

"Kur falimentojnë privatët, e mbajnë përgjegjësinë vetë privatë për mosmenaxhimin si duhet të aktivitetit të tyre"

Por ja dhe reagimet e vetë kryeministrit, pak më vonë, në një intervistë tek Gazeta Shqiptare, në prag të vitit të ri, më 29.12.96:

"Me një veprimtari të mirë investuese dhe prodhuese, ekziston mundësia që disa nga këto kompani [firmat e fajdeve-sh.BK] do të mund të vjelin aq të ardhura nga investimet sa për të kompensuar detyrimet ndaj depozituesve duke u konvertuar gradualisht në biznese normale"

 

Takimi im me FMN në prag tË Kolapsit

Në atë kohë, delegacioni i FMN më ftoi për "një darkë pune" në restorant Piaza.  Unë isha shmangur nga ministria e financave nga takimi me ta—isha kryetar i komisionit parlamentar të Ekonomisë, Financave dhe të Privatizimit!—meqë unë isha kthyer në "armiku i partisë", sepse isha për masa drastike për fajdetë. 

Anëtarët e delegacioni ishin krejt të prerë, ndjeheshin krejt të pafuqishëm, bile mundoheshin të mos gjenin ndonjë gjë racionale në qëndrimin e zyrtarëve shqiptar që kishin takuar, por ishte e kotë: "në Shqipëri nuk kishte përse të bënte vaki një çudi për herë të parë në botë?!" 

Kërkuan mendimin tim, dhe ua dhashë prerazi: "Firmat piramidale duhen bllokuar, paratë u duhen shpërndarë njerëzve e së pari atyre që kanë futur nga pak, e që janë shumica, e pastaj duhen shitur të gjithë pasuritë e tyre dhe kthyer në para që edhe ato të shpërndahen.  Nuk ka zgjidhje tjetër me situatën që vlon në popull.  Në të kundërt, ka rrezik të shkatërrohet i gjithë vendi.  ".  Më shihnin të zgërlaqur, sikur donin të thoshin: "kjo qeveri nuk e bën këtë".

Mendoj se ata specialistë të financave të FMN-së, e kishin bërë të tyren, por ishte qeverisja shqiptare që nuk donte të dëgjonte.  Megjithatë, FMN vazhdoi të bëjë presion mbi qeverisjen shqiptare për marrje masash për të shmangur kolapsin e plotë, por tashmë më kot: asnjeri nuk ia vinte veshin, relatat ishin pothuaj të prera.

 

Bashkim Kopliku

8.2.2007

 

 

159 Comments:

At 4:05 e pasdites, Blogger ermelinda said...

molto interessante,
ringrazio chi la pubblicato perché mi serve per la mia tesi di laurea.

 
At 3:27 e paradites, Blogger Kristen Cohen said...

Unë kam vetëm një kredi nga kjo kompani financiare, unë jam shumë shumë i lumtur për të ndarë kontaktet e tij me ata që janë në kërkim për një mënyrë për të marrë një kredi. Kjo është një firmë e vërtetë, lexuesit dhe pronari i kësaj faqe, ju lutem mos shikoni këtë artikull si një postë të pavlerë ose fjalë të papërshtatshme. Kam marrë një 60.000 dollarë kredi me një normë interesi prej 3% nga firma kredisë Emerson Silva dhe transaksioni ishte e suksesshme në llogarinë time bankare pas 48 orësh i aplikuar për kredi. Këtu është email kompania adresa: emersonfinancialservice@outlook.com

 
At 2:56 e pasdites, Blogger Unknown said...

Përshëndetje,
Unë jam Znj Grace Michael, një huadhënës privat kredi që jep mundësi të gjithë jetën. A keni nevojë për kredi urgjente për të paguar borxhin tuaj, ose keni nevojë për një kredi për të përmirësuar biznesin tuaj? Ju keni qenë të refuzuar nga bankat dhe institucionet e tjera financiare? A keni nevojë për një kredi konsolidimin ose peng? në kërkim për më shumë, sepse ne jemi këtu për të bërë të gjitha problemet tuaja financiare një gjë e së kaluarës. kreditimit tonë për individët në nevojë për ndihmë financiare, që kanë një kredi e keqe ose nevojë për të holla për të paguar faturat, për të investuar në biznes në një normë prej 2%. Unë dua që të përdorin këtë medium të ju informoj se ne japin ndihmën e besueshme dhe pranuesin dhe do të jenë të gatshëm për të ofruar kredi. Pra, na kontaktoni sot përmes emailit në:
(gracemichael901@gmail.com)
faleminderit

 
At 12:47 e pasdites, Blogger Agdazak said...

A keni nevojë për kredi për projektin, investime, kredi personale, kredi biznesi, kredi për shtëpi, kredi studentore, kredi konsolidimin dhe kredi për projektin e ndryshme? për ata që dëshirojnë për të marrë një kredi nga kompania jonë duhet të na kontaktoni sot në (agdazak@gmail.com agdazak@outlook.com) dhe për të marrë kredi tuaj sot.

 
At 6:50 e paradites, Blogger sir joel williams said...

A keni nevojë për një kredi financiare urgjente për kredi?
* Transferimi Shumë të shpejtë dhe të menjëhershme në llogarinë tuaj bankare
* Kthimi fillon tetë muaj pasi të keni marrë të holla
Llogari bankare
* Shkalla e ulët e interesit prej 2%
* Shlyerjes afatgjatë (1-30 vjet) Length
* Kushtet fleksibile kredisë dhe pagesa mujore
*. Sa kohë duhet për të financuar? Pas paraqitjes së kërkesës për kredi
Ju mund të presin një përgjigje paraprake e më pak se 24 orë
Financimi në 72-96 orë pas marrjes së informacionit që ata kanë nevojë
nga ju.

Kontaktuar me këtë kompani të ligjshme dhe të licencuar, i autorizuar
për të dhënë ndihmë financiare për të gjithë
Për më shumë formë e informacionit dhe të aplikimit të kredisë

email: cashfirmarena@gmail.com


Best Regards
Sir Joel Williams
CASH STUDIO KREDI TË KOMPANISË
CEO
Tel: +601111850392
Email: cashfirmarena@gmail.com
Webisite: cashfirmarena.wordpress.com

 
At 5:48 e pasdites, Blogger Philips said...

Flourish finance firm është një qeveri e miratuar nga qeveria, ne japim kredi individëve dhe organizatave me një normë interesi prej 2% në mbarë botën. Merreni me mua nëse jeni të interesuar për detaje të mëtejshme përmes kësaj kutie postare: fffirm@hotmail.com

 
At 7:43 e paradites, Blogger Unknown said...

Përshëndetje, emri im është znj. Ruth Edwin, viktimë e mashtrimit në duart e huadhënësve të rremë. Kam humbur rreth 23,000 € sepse kam nevojë për një kapital të madh prej 55,000 €. Unë pothuajse vdiq, nuk kisha vend për të shkuar. Biznesi im u shkatërrua, dhe në këtë proces e humba birin. Unë nuk mund të qëndrojë kjo ndodh përsëri. Në maj të vitit 2017, takova një mik të mirë që më foli për një nënë të mirë, znj. Mary William, që në fund më ndihmoi të siguroja një hua në një kompani. Nëna e mirë dua ta shfrytëzoj këtë mundësi për t'ju falënderuar, dhe Perëndia të vazhdojë t'ju bekojë. Gjithashtu dua ta shfrytëzoj këtë mundësi për të këshilluar të tjerët shqiptarë, se atje ka shumë të përhershme, kështu që nëse keni nevojë për një hua dhe dëshironi të siguroni një hua të shpejtë, regjistrohuni vetëm përmes zyrës Mary William nëpërmjet emailit: marywilliam902@gmail.com. Gjithashtu mund të më kontaktoni përmes kësaj email-i: ruthedwin98@gmail.com. Nëse keni ndonjë dyshim. Ju lutem ajo është personi i vetëm i besueshëm dhe i besueshëm.
Faleminderit.

 
At 4:05 e paradites, Blogger Unknown said...

Përshëndetni Zonja dhe Burra të Butë
Kjo është për të informuar publikun se WORD BANK, ka filluar dhe ka hapur një mundësi financiare për këdo që ka nevojë për ndonjë ndihmë financiare.
Banka siguron kredi me normë interesi prej 1% për individët, kompanitë, sipas kushteve të qarta dhe të kuptueshme për periudhën nga 1 deri në 20 vjet, kohëzgjatjen e ripagimit për individët dhe kompanitë që kanë nevojë për ndihmë financiare, në çdo pjesë të botës. Ne sigurojmë kredi që variojnë nga $ 5,000.00 deri në $ 500,000,000.00, Valuta: USD, CAD, CZK, KWD, OMR, SGD, RUB, GBP, AUD, MYR, ZAR, IDR, UAH, PHP, EURO.
A jeni në varfëri? Keni nevojë për ndihmë financiare për ngritjen e një biznesi? Banka Botërore është këtu për të ndihmuar financiarisht dhe për të kapërcyer këto pengesa financiare.
  Na kontaktoni sot përmes e-mailit në: (worldbankloan2017@gmail.com)

 
At 2:46 e paradites, Blogger Unknown said...

Dita e mirë për ju të gjithë!
Kjo është për të informuar publikun e gjerë se kompania jonë e huasë është një organizatë globale huadhënëse e dedikuar për sigurimin e kredive të siguruara me para të gatshme për individë dhe kompani të kualifikuar me një normë interesi të subvencionuar në vit. Ne kemi ndihmuar një numër të madh të individëve dhe organizatave të cilat janë përballur me vështirësi financiare në të gjithë botën. Kur të aplikoni me ne, jeni duke aplikuar me një kompani të besuar që kujdeset për nevojat tuaja financiare. Ne do të kujdesemi për ju gjatë tërë procesit.

ne ofrojmë kredi për të gjithë me një normë të ulët interesi. Kategoritë e kredive që ne ofrojmë janë të renditura më poshtë,

NE OFERTOJMË LLOJET E MËPOSHTME TË KREDIVE;

1) KREDITË E STUDENTIT
2) MORTGAGES
3) KREDI PERSONALE
4) KREDI BIZNESI
5) KREDITË E PASURISË NË SHQIPËRI
6) KREDI KONSOLIDUAR
7) KREDI AUTO
8) KREDI PËR VETERANËT

Ejani në zyrën tonë sot dhe përjetoni mundësi kredie si kurrë më parë.
Dhe nëse nuk mund të vini në zyrën tonë, mund të na kontaktoni përmes postës elektronike:

MRS ANA MICHAEL [anamichaelguarantytrustloans@gmail.com]
MRS RUTH JAMES [ruthjames608@gmail.com]

Faleminderit

 
At 11:21 e paradites, Blogger Unknown said...

Emri im është znj. QUEEN OWEN, C.E.O nga "STREHIMI I HUAJA TË QASJES" Një huadhënës kredie i cili i jep mundësi jetës së rastit dhe një normë interesi prej 2%. A keni nevojë për një hua urgjentisht për të paguar borxhet tuaja apo keni nevojë për një hua për të rritur biznesin tuaj? e kredisë së huasë për garantimin e huasë. Mos shikoni më shumë sepse ne jemi këtu për t'i bërë të gjitha problemet tuaja financiare një gjë të së kaluarës! ne u japim kredi kompanive, subjekteve private dhe personave të besuar me një normë interesi të ulët dhe të përballueshëm dhe një periudhë mospagimi prej gjashtë muajsh para fillimit të ripagimit të normës mujore të kredisë. (Queenowen9@gmail.com)

A keni nevojë për një hua emergjente për normë të lirë?
A jeni në borxh?
A keni një kredi të keqe?
A jeni refuzuar nga bankat apo huadhënësit e huasë?
A keni nevojë për një hua për të filluar biznesin tuaj?
A keni nevojë për një hua për jetë?
A keni nevojë për një hua për strehim / investim?
na kontaktoni përmes adresës sonë të emailit: (queenowen9@gmail.com)

Të fala
Znj. QUEEN OWEN

 
At 2:24 e pasdites, Blogger Entertainment Wahala said...

Përshëndetje,
A keni nevojë për një kredi urgjente ??? A jeni në Borxhi? A keni kredi të këqija? a jeni refuzuar nga bankat, a keni nevojë për një hua për të filluar një biznes tuaj? Ne u japim kredi Njerëzve pavarësisht rezultateve të tyre të këqija / keq. Ne japim të dy kreditë e biznesit dhe personale me një zgjatje afatgjate dhe afatshkurtër të zgjedhjes suaj me normë të ulët interesi në 2% për anulim për individë dhe kompani. Programeri ynë i kredisë është i shpejtë dhe i besueshëm, aplikohet sot dhe merr përgjigjen tuaj të menjëhershme. Kreditë janë të siguruara mirë, Garancia 100% dhe Klientët janë siguruar sigurinë maksimale. Për më shumë pyetje na kontaktoni përmes adresës sonë të emailit: (MAGRETJAMES321@GMAIL.COM) dhe merrni kredinë tuaj sot.
Email: (MAGRETJAMES321@GMAIL.COM)
Znj. Magret james MD / CEO

 
At 5:38 e pasdites, Blogger Unknown said...

Do keni nevojë për një FINANCË me 3% për të paguar faturat ose për të nisur një biznes tuaj? Nëse po, kontaktoni SHBA me këto detaje të mëposhtme ... GLOBAL SOLUTION FINANCE COMPANY
globalsulutionfinance89@gmail.com
(1) Emri i plotë
(2) Shuma e Huasë e Nevojshme
(3) kohëzgjatje
(4) Country
(5) Numrat e telefonit
Na dërgoni me email: globalsulutionfinance89@gmail.com
Trego: +919205335862
ose
Trego: +919538237271
Whatsapp: +919205335862
Faqja e internetit: https://gsfcloan.com/
Fatmirësisht,
Do you need a FINANCE at 3% to pay your bills or start up a business of your own? If yes ,contact US with this following details... GLOBAL SOLUTION FINANCE COMPANY
globalsulutionfinance89@gmail.com
(1)Full Name
(2)Loan Amount Needed
(3)Duration
(4)Country
(5)Phone numbers
Email Us: globalsulutionfinance89@gmail.com
Tell : +919205335862
or
Tell : +919538237271
Whatsapp:+919205335862
Website: https://gsfcloan.com/
Best Regards,

 
At 6:04 e paradites, Blogger Unknown said...

A mendoni të merrni një kredi? Ju jeni seriozisht në nevojë për një hua urgjente për të filluar biznesin tuaj? A jeni në borxh? Kjo është mundësia juaj për të arritur dëshirën tuaj, ne japim kredi personale, kredi biznesi dhe të gjitha llojet e kredive me interes 2% për më shumë informata na kontaktoni përmes emailit (legitloanfirm322@gmail.com) ose (globalfinance334@gmail.com).

 
At 5:51 e pasdites, Blogger Avant Credit said...

Përshëndetje

A keni nevojë për një hua për një qëllim personal ose për nevojat e biznesit tuaj ?. Këtu është një lajm i mirë për ju. ju jeni në vendin e duhur. Kemi aftësinë për të ofruar kredi dhe biznese biznesi dhe kredi personale për kompanitë dhe individët me normë interesi prej 3%.

E-mail: avantcworld@gmail.com

Karim

Merrni kredi të përballueshme sot
ofertë e garantuar e kredisë

 
At 5:53 e pasdites, Blogger Avant Credit said...

Hello

Do you need a loan for a personal purpose or for your business needs?. Here is some good news for you. you are in the right place. We have the capacity to provide business and personal credit/ loans to companies and individual at 3% interest rate.

E- mail: avantcworld@gmail.com

Karim

Get Affordable loans today
guaranteed loan offer

 
At 3:50 e paradites, Blogger SARAH WILLIAMS said...

Firma Sky World Credit, ne japim kredi me një normë interesi 0f 3%. skyworldloanfirm@gmail.com
 

Ditën e mirë sir / ma am.

Ne jemi një kompani private dhe ne ofrojmë hua me norma interesi të ulëta në përcaktimin e shumës së kredisë në mes të 100 milionë provizioneve të huasë prej $ 1,000 dollarësh për zhvillimin e biznesit: zgjerimi i konkurrencës në zgjerimin e biznesit / biznesit.

Ne ofrojmë një shumëllojshmëri të kredisë

* Kreditë personale (të siguruara dhe të pasigurta)
* Kredi Biznesi (të siguruara dhe të pasigurta)
* Kredi për konsolidim
  
Asnjë tarifë upfront.

Ne ju falënderojmë për të marrë kohë për të lexuar këtë reklamë.
Për më shumë informacion dhe pyetje, dërgoni e-mail për ne sot
skyworldloanfirm@gmail.com
skyworldloanfirms@yahoo.com


Sarah Williams.

 
At 3:05 e paradites, Blogger Unknown said...

Përshëndetje

A keni nevojë për një hua urgjente për të zgjidhur nevojat tuaja financiare? Ne ofrojmë kredi që variojnë nga 2,000.00 në 50,000,000.00, jemi të besueshëm, të fuqishëm, të shpejtë dhe dinamik, pa asnjë kontroll kredie dhe ofrojmë 100% garanci të huaja gjatë periudhës së këtij transferi.

    Ne gjithashtu lëshuar një kredi të gjithë monedhën me një normat e interesit 3% për të gjitha kreditë .... Nëse jeni ndër
ested të kthehemi tek ne përmes kësaj email-i.


Ju lutemi të ktheheni tek ne, nëse jeni të interesuar, nëpërmjet trustfirm2010@gmail.comTë fala,

Z. Andy cole

trustfirm2010@gmail.com

 
At 9:32 e paradites, Blogger Unknown said...

Përshëndetje, A keni nevojë për një hua urgjente për të paguar borxhin tuaj ose për të filluar një projekt biznesi? nëse po, atëherë na kontaktoni sot përmes Email: robertfranzloancompany@gmail.com
Faleminderit dhe Perëndia bekoftë.

 
At 6:02 e paradites, Blogger Unknown said...

A po kërkoni një huadhënës privat? A keni nevojë për hua urgjentisht? A keni një kredi të keqe? Unë mund t'ju ndihmoj të siguroni një kredi me normë interesi deri në 2%. 100% financim me dokumentacion minimal.Kompania jonë e kredisë është e gatshme të ofrojë të gjitha llojet e huave të zgjedhjes suaj për sa kohë që ju mund të paguani përsëri Ne nuk kërkojmë ndonjë formë të kolateralit. Norma e interesit të kredisë është fleksibël sepse ne i japim fondet tona të huasë me një normë interesi prej 2%. Ne jemi një huadhënës i besueshëm i huasë dhe ne ju sigurojmë se në qoftë se ju ndiqni procedurën tonë hap-pas-hapi do të merrni kredinë tuaj të miratuar dhe transferuar tek ju. mail: {lendersuccess@gmail.com} nëse jeni i interesuar në marrjen e një hua kështu që unë mund të ju jap më shumë informacion në lidhje me kushtet dhe kushtet tona të kredisë

Për të hyrë në të drejtën tuaj, më jepni detajet e mëposhtme:

Emri i plotë:
Adresë:
Të ardhurat mujore :
Shuma e huasë:
Kohëzgjatja e huasë:
Qëllimi i huasë:
Mosha:
Profesioni:
Numri i telefonit:
Skanoni kopjen e kartës së identitetit tuaj dhe foton tuaj:
Data e lindjes :

BIZNESI KREDISË SUKSES
(Lendersuccess@gmail.com)

 
At 5:54 e paradites, Blogger Online Loan said...

Duke kërkuar për një hua urgjentisht? Dëshironi të rregulloni faturat tuaja dhe Blerjen e Pronës (Kredi për Investime) / Kredi për ndërtim? Unë mund t'ju garantoj 24 orë miratimin e kredisë me një përqindje prej 2. Ne jemi një kompani investuese e klasit botëror që ofron të gjitha llojet e shërbimeve financiare me terma fleksibël të ripagimit dhe një orar të mbylljes në kohë. Na kontaktoni me e-mail për informacion të detajuar. Email: davidpetersonloanfirm1@outlook.com

 
At 3:59 e paradites, Blogger catherine said...

I dashur klient ,
A keni nevojë për një hua emergjente për të filluar punën, një hua borxhi, Blini një makinë ose një
shtëpi, Nëse po nuk shqetëson asnjë lloj kredie Norma e ulët interesi e
2% pa kolateral dhe normë interesi të duhur Pa kontroll kredie. nëse
ju jeni në nevojë me informacionin e mëposhtëm të kreditit të ktheheni tek ne
Kontaktoni Email: catherineloanfirm97@gmail.com

 
At 10:59 e paradites, Blogger Unknown said...

Emri im është Tomislav Gordić. Nëna ime më tha se ajo po kalonte nëpër internet dhe ajo erdhi përmes një botimi të zonjës Bridget Cooper, e cila thotë se kompania e saj e kredisë u jep kredi publikut në një normë interesi shumë të ulët prej 2%.

Pra, i thashë mikut tim për mundësinë e huamarrjes nga zonja Bridget Cooper dhe ajo tha se ajo nuk do të më thotë të mos marrë hua nga kompania e zonjës Bridget Cooper, por unë duhet të marr hua një sasi të vogël për të provuar nëse kompania e saj është një legit kompani.

Pra, unë veprova sipas këshillës së saj dhe unë kontaktova me zonjën Bridget Cooper nëpërmjet email-it: [COOPERBRIDGET22@GMAIL.COM] e cila është në botimin që nëna ime e pa dhe unë kërkova një hua prej 8,000 euro. Zonja Bridget Cooper më përgjigjet dhe më dërgoi të gjitha kushtet dhe kushtet e kompanisë së saj që kam lexuar dhe kam pranuar kushtet.

Pas miratimit të kërkesës time për kredi, kam marrë një njoftim nga banka ime se llogaria ime bankare është kredituar shumën prej 8,000 euro, nga "OMEGA FINANCE LIMITED"
Unë kam qenë me të vërtetë i lumtur dhe kam ndarë goodnews me nënën time dhe mikun tim që më këshillojnë të shkoj përpara.

Kam kompletuar shlyerjen e huasë më 18 Dhjetor 2017 dhe kam kërkuar për shumën prej 32,000 euro që kam marrë edhe në llogarinë time bankare pas ndjekjes së këtyre procedurave.
Pra, unë dua ta shfrytëzoj këtë mundësi për t'i treguar të gjithë atyre që kërkojnë një huadhënës privat në internet që është i besueshëm për të kontaktuar kompaninë Madam Bridget Cooper nëpërmjet emailit: {COOPERBRIDGET22@GMAIL.COM}
Ju gjithashtu mund të më kontaktojnë nëse keni nevojë për ndihmën time ose dëshironi të më bëni pyetje për mënyrën e marrjes së kredisë.
Këtu është e-mail im: [gordictomislav@gmail.com]

 
At 7:42 e paradites, Blogger anna said...

Unë dua të falënderoj Perëndimin e apexloans për dhënë mua një kredi. Unë kam qenë scammed disa herë në përpjekjen për të siguruar një kredi derisa të takohem mr westhood e apexloans dhe ai më dha kredi. nëse keni nevojë për një kredi të ligjshme, aplikoni sot nëpërmjet apexloans@yahoo.com

 
At 4:18 e pasdites, Blogger VICTORIA JAGUERS said...

** A jeni të shtrydhur financiarisht?
A kërkoni fonde për të paguar kreditë dhe borxhet?
A kërkoni financime për të ngritur biznesin tuaj?
** A keni nevojë për kredi private ose biznesi për qëllime të ndryshme?
** A kërkoni kredi për të kryer projekte të mëdha?

Ne ofrojmë llojet e mëposhtme të kredive

* Kredi për konsolidimin e borxheve * Kreditë për biznesin * Kreditë personale * Kreditë për shtëpi * Financat e makinave * Kreditë komerciale * Kredi për investime * Konsolidimi i borxheve * Planifikimi i biznesit * Financimi i zhvillimit komercial * Pengesat e pronës * Kreditë e këqija të kredisë * Kreditë komerciale * Kreditë fillestare të kapitalit qarkullues * Kredi e ndërtimit * Kreditë e makinave, * Kreditë e hoteleve * Kredi studentore

ne kemi bërë këtë ndryshim në industrinë e huadhënies. Ne mund të caktojmë një kredi prej $ 5000. në $ 90,000,000.as ulët si interes 3% Mirësi përgjigje menjëherë në këtë email: (douglastrustloancompany@yahoo.com)

Ne ju japim kredi me një normë interesi të ulët prej 3% dhe kohëzgjatjen e kredisë prej 1 deri në 30 vjet për të paguar kredinë (të sigurt dhe të pasiguruar). Mos i mbani vetë problemet tuaja financiare në mënyrë që të mos jeni zotërues i borxhit ose stresi financiar, prandaj duhet të na kontaktoni shpejt për një zgjidhje për problemet tuaja financiare. Do të jetë një gëzim i madh për ne kur të jeni financiarisht të qëndrueshëm. Email (douglastrustloancompany@yahoo.com)

 
At 6:44 e paradites, Blogger catherine said...

Emri im është Znj. Catherine Rodriquez, unë jam një huadhënës privat që shpenzoj
Kredi për personat privatë dhe të biznesit. A jeni refuzuar
Nga kaq shumë banka? A keni nevojë për financim për të themeluar kompaninë tuaj? bëj
A keni nevojë për financim për zgjerimin e kompanisë suaj? Apo keni një
kredi personale ?. Na kontaktoni tani: catherineloanfirm97@gmail.com

FORMA E TË DHËNAVE TË BORROWERS
1) EMRI TUAJ:
2) SEX:
3) VENDI TUAJ:
4) APELI JUAJ:
5) GJENDJA JUAJ E MARTESËS:
6) NUMRI I TELEFONIT:
7) TË ARDHURA MUJORE:
8) ADRESA:
9) QËLLIMI:
10) APLIKIMI I KREDISË:
11) KOHËZGJATJA E KËMBIMIT:

Na kontaktoni tani: catherineloanfirm97@gmail.com
Urimet më të mira
Zonja Znj. Catherine Rodriquez

 
At 7:01 e paradites, Blogger catherine said...

Emri im është Znj. Catherine Rodriquez, unë jam një huadhënës privat që shpenzoj
Kredi për personat privatë dhe të biznesit. A jeni refuzuar
Nga kaq shumë banka? A keni nevojë për financim për të themeluar kompaninë tuaj? bëj
A keni nevojë për financim për zgjerimin e kompanisë suaj? Apo keni një
kredi personale ?. Na kontaktoni tani: catherineloanfirm97@gmail.com

FORMA E TË DHËNAVE TË BORROWERS
1) EMRI TUAJ:
2) SEX:
3) VENDI TUAJ:
4) APELI JUAJ:
5) GJENDJA JUAJ E MARTESËS:
6) NUMRI I TELEFONIT:
7) TË ARDHURA MUJORE:
8) ADRESA:
9) QËLLIMI:
10) APLIKIMI I KREDISË:
11) KOHËZGJATJA E KËMBIMIT:

Na kontaktoni tani: catherineloanfirm97@gmail.com
Urimet më të mira
Zonja Znj. Catherine Rodriquez

 
At 2:37 e paradites, Blogger Unknown said...

SOLUTION TO ALL KINDS OF PROBLEMS HERPES REAL CURE !!!!!!!
DR SEBI SOLUTION CENTER ( DrSebiSolutionCenter@gmail.com ) GET ALL CURE AND REMEDY TO ALL KIND OF SICKNESS YOU MIGHT HAVE BEEN SUFFERING FROM AND ALSO SPECIALISES IN THE FOLLOWING:

- Urgent Effective Love Spell - Save You Marriage Fast
- If You Want Your Ex-Back - If You Always Have Bad Dreams.
- You Want To Be Promoted In Your Office - If Your Work Refuse To Pay You
- You Want Women/Men To Run After You - If You Want A Child.
- You Want To Tie Your Husband - Wife To Be Yours Forever.
- Herbal Care - HIV-AIDS Disease - Do You Have A Low Sperm Count?

Interested Applicants Should Contact Us Via Email: DrSebiSolutionCenter@gmail.com ( DrSebi@solution4u.com )

- If You Are Unable To Satisfy Your Wife Sex Desire Due To Low Err Action
- If Your Menstruation Refuse To Come Out The Day It Suppose Or Over Flows.
- Cancer Cure - Diabetes Cure - Ringing Ear - Stroke Cure - Warts Cure
- HPV Cure - Penis Enlargement - Hepatitis - Genital Herpes - Infections
- Virgina Problem - Whooping Cough - Lower Respiratory - Cold Sore
- Low Sperm Count - Bareness - Infertility - Staphylococcus Aureus
- Zika Virus - Fibroid - Asthma - Tooth Pain - Sickle Cell - Diarrhea E.T.C

Interested Applicants Should Contact Us Via Email: DrSebiSolutionCenter@gmail.com ( DrSebi@solution4u.com )

 
At 2:37 e paradites, Blogger Unknown said...

We Offers Financial Consulting To Client, Companies Seeking Debt / Loan Financing And Seeking For Working Capital To Start A New Business Or To Expand Existing Business. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

We Have Loan Programs Tailored For Any Profile And You've Come To The Right Place To Satisfy Your Business Needs. If Your Company Or You Know Of Any Company With Viable Projects / Proposals That Needs Financing, Kindly Write Us With The Loan Requirement. Please, Contact Us For More Information: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

You Will Hear From Us. Well Nice To Meet You And I look forward to our Business Acquaintance. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

 
At 2:37 e paradites, Blogger Unknown said...

We Offers Financial Consulting To Client, Companies Seeking Debt / Loan Financing And Seeking For Working Capital To Start A New Business Or To Expand Existing Business. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

We Have Loan Programs Tailored For Any Profile And You've Come To The Right Place To Satisfy Your Business Needs. If Your Company Or You Know Of Any Company With Viable Projects / Proposals That Needs Financing, Kindly Write Us With The Loan Requirement. Please, Contact Us For More Information: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

You Will Hear From Us. Well Nice To Meet You And I look forward to our Business Acquaintance. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

 
At 4:51 e paradites, Blogger Unknown said...

Jeni të mirëpritur në këtë kompani. Në këtë kompani ne ofrojmë kredi personale
dhe kredi biznesi. Kredia jonë ka vetëm normë interesi prej 2%, ne ofrojmë kredi nga
$ 1,000 në $ 100,000,000 dollarë, paund dhe euro.
Nëse keni nevojë për një hua për biznesin tuaj ose për të paguar debitimin, na kontaktoni sa më shpejt që të jetë e mundur për të përpunuar formularin e aplikimit

KËRKESAT E APLIKIMIT

1. Emri i plotë: _________________
2. Numri i telefonit: __________________
3. Shteti: ___________________
4. Gjinia: _____________________
5. Punë: _______________________
6. Të ardhurat mujore: ______________
7. Shuma e huasë e kërkuar: ___________
8. Kohëzgjatja: __________________

Kontaktoni zyrën tonë nëpërmjet emailit nën Email: paulrolandloanfirm@gmail.com


Të fala,
Z. Paul Roland

 
At 11:30 e paradites, Blogger FRED MORE said...

keni nevojë për një hua
A jeni në një krizë financiare ose keni nevojë për para për të filluar biznesin tuaj? A keni nevojë për një hua për të paguar një borxh ose për të paguar faturat ose për të filluar një biznes të mirë? A keni një vlerësim të ulët të kreditit dhe a keni probleme me marrjen e një hua nga bankat vendore dhe institucionet e tjera financiare? Ja mundësia juaj për të marrë një hua nga Organizata jonë. Ne ofrojmë kredi individëve për qëllimet e mëposhtme dhe shumë më tepër. Kreditë personale, zgjerimi i biznesit, fillimi i bizneseve, arsimi, konsolidimi i borxhit, para e vështirë. Ne ofrojmë kredi me një normë interesi të ulët prej 3%. Na kontaktoni me e-mail: fredmorefinance@gmail.com
Çfarë është: +919654763221

 
At 3:57 e pasdites, Blogger Unknown said...

Hallo iedereen, mijn naam is Brandon Babuccu, ik kom uit Alabama, Verenigde Staten, ben hier om te getuigen hoe ik mijn lening kreeg van MRS SUSAN JAMES LOAN Company {susanjamesloanfirml07@gmail.com} nadat ik twee keer had gesolliciteerd bij verschillende leningverstrekkers die beweerden geldschieters te zijn hier op dit forum, ik dacht dat hun kredietverlening echt was en ik solliciteerde maar ze gaven me nooit een lening totdat een vriend van me me aan MRS SUSAN JAMES LENING COMPANY stelde, die beloofde me te helpen met een lening van mijn verlangen en hij deed het echt als hij beloofde zonder enige vorm van oponthoud, ik twijfelde, maar ik grijp nooit aan om te geloven. Ik had nooit gedacht dat er nog steeds betrouwbare leningverstrekkers waren totdat ik MOS SUSAN JAMES LOAN COMPANY ontmoette, die me echt hielp met mijn lening en mijn leven ten goede veranderde. Ik weet dat er nog steeds veel goede geldschieters zijn, maar ik zou je aanraden om mevrouw SUSAN JAMES LENGING BEDRIJF, zijn zorgzame en begripvolle manier te proberen. weet niet of u ook een dringende lening nodig hebt of wilt financiering voor uw projecten, dus neem gerust contact op met MRS SUSAN JAMES LOAN Company zijn e-mailadres:susanjamesloanfirml07@outlook.com Or Whats-app Number:+1(587)206-1157 Or contact there Website: https://susanjamesloanfirm.wixsite.com/loan-officer

 
At 11:25 e paradites, Blogger demetrios said...

Mirë se vini,

A keni nevojë urgjente për hua biznesi apo për të paguar faturat me interes prej 3%? Ne u japim hua individëve dhe bashkëpunojnë organet, duke filluar nga $ 5.000 $ 20 milion maksimale afat prej 1 deri në 30 vjet, nëse po Na kontaktoni me e-mail: (gkfinance01@gmail.com)

Ju lutemi të ktheheni tek ne nëse jeni të interesuar, përmes gkfinance01@gmail.com

sinqerisht,
Demetrios Daniel
 
Oferta e kredisë prej 3%

 
At 8:14 e paradites, Blogger Unknown said...

Goedendag iedereen.

Ben hier om mijn getuigenis te delen wat een goede vertrouwde dame voor mij heeft gedaan. Mijn naam is Cristina Mihaela ben uit Denemarken en ik ben een moeder van 4 kinderen en ik verloor mijn man vorig jaar 8 november en dingen waren erg moeilijk voor mij en mijn kinderen dus toen ik online was om een lening te zoeken en ik erbij ben de handen van oplichterij, ik was scam meer dan $ 17.000,00 dollar, al mijn echtgenoot toegang waar ons door zijn broers werd afgenomen, al mijn hoop was verloren en ik en mijn kinderen sliepen op straat tot een trouwe dag toen ik deze vriend ontmoette van mijn persoon die me heeft voorgesteld aan dit eerlijke bedrijf dat me hielp een lening te krijgen in de komende 24 uur zonder enige Daley, ik zal voor altijd MRS SUSAN JAMES LENING COMPANY dankbaar zijn. U kunt via haar contact opnemen met Whats-app Number:+1(587)206-1157 or via the company email: (susanjamesloanfirml07@gmail.com or susanjamesloanfirml07@outlook.com) ze wist niet dat ik dit voor haar deed, maar ik moet het gewoon doen omdat er veel mensen zijn die een lening nodig hebben. U kunt ook contact opnemen met het bedrijf Website: https://susanjamesloanfirm.wixsite.com/loan-officer

 
At 10:36 e paradites, Blogger george said...

Merrni një kredi sot me normë të ulët të aplikoni tani kreditë janë dhënë në një normë prej 2% aplikoni tani kjo mund të rrisë biznesin tuaj në një hight më të madhe. Ne po u ofrojmë Kredi bizneseve dhe personave personalë, nëse keni nevojë për një hua për të filluar një biznes apo një hua për të paguar faturat, na kontaktoni (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com) tani dhe merrni një hua nga kompania jonë ... Unë bëj shërbimet më të mira të kredisë.

Oferta e huasë.

 
At 4:48 e pasdites, Blogger AHMED.E said...GLOBAL FUND FOUNDATION : PEMIMPIN DALAM LAYANAN KEUANGAN

GLOBAL FUND FOUNDATION adalah penyedia layanan keuangan berskala nasional, tetapi kami melihat diri kami sedikit lebih dari itu.

LEBIH DARI SEKEDAR PENYEDIA LANYANAN KAMI ADALAH MITRA ANDA
Untuk individu: Ketika datang ke pembiayaan, kami melampaui. Kami tidak hanya melihat angka-angka, kami membangun hubungan yang panjang dan berkelanjutan dengan klien kami. Pendekatan "pelanggan pertama" kami adalah alasan yang membuat pelanggan datang kembaAli.

Untuk bisnis: Kami melihat diri kami sebagai mitra bisnis Anda. Baik Anda memerlukan hipotek komersial untuk pembelian lahan baru atau uang muka kecil untuk memfasilitasi persyaratan arus kas Anda, kami adalah jaringan layanan keuangan yang masuk ke Kanada.

KAMI TAHU APA ITU MENGAMBIL.
Bank tidak melihat Anda apa adanya, mereka bekerja demi keuntungan dan memperlakukan Anda seperti komoditas perdagangan. Kami tahu apa yang diperlukan untuk membuat klien kami senang dan itulah sebabnya kami menjamin layanan VIP untuk semua pelamar kami. Lupakan janji dan jadwal perbankan yang tidak fleksibel; kami selalu tersedia dan siap membantu Anda.

KITA MENYELESAIkAN PEKERJAAN
Ada alasan mengapa klien kami terus datang kembali. Kami memiliki layanan pelanggan terbaik di negara ini, reputasi terbaik dan waktu perputaran tercepat. Kenapa pergi ke tempat lain?

KAMI MEMILIKI SEMUA KEUNGGULAN.
Volume, keahlian, layanan pelanggan, berbagai mitra pemberi pinjaman dan hubungan yang tak tertandingi: persyaratan untuk tingkat persetujuan aplikasi tertinggi - semuanya dimanfaatkan hanya untuk Anda.

Setiap orang disambut untuk melakukan bisnis dengan kami, kami tidak keberatan dengan nilai kredit Anda, semua orang diperlakukan sama

GMAIL:: globalfundfoundation9@gmail.com

sama sama


 
At 8:45 e pasdites, Blogger george said...

Merrni një kredi sot me normë të ulët të aplikoni tani kreditë janë dhënë në një normë prej 2% aplikoni tani kjo mund të rrisë biznesin tuaj në një hight më të madhe. Ne po u ofrojmë Kredi bizneseve dhe personave personalë, nëse keni nevojë për një hua për të filluar një biznes apo një hua për të paguar faturat, na kontaktoni (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com) tani dhe merrni një hua nga kompania jonë ... Unë bëj shërbimet më të mira të kredisë.

Oferta e huasë.

 
At 6:46 e paradites, Blogger george said...

A keni nevojë për hua për të filluar një biznes? Unë jam drejtor menaxhues i kompanisë George Anderson, ne ofrojmë të gjitha llojet e kredive, kredisë për kompani, hua personale, hua për studentë dhe hua biznesi, Nëse jeni të interesuar për këtë hua ju duhet të na dërgoni me email përmes postës elektronike (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

Oferta e kredisë.

 
At 4:21 e paradites, Blogger Unknown said...

Përshëndetje

A jeni punonjës, i vetëpunësuar apo i papunë? . Ju keni nevojë për financim për të filluar ose përfunduar një projekt. Bankat kanë hedhur poshtë të gjitha kërkesat tuaja për kredi dhe ju pyes veten se si?
Kjo është një strukturë ndërkombëtare që mund t'ju ndihmojë.
Jemi të specializuar në të gjitha llojet e financimit dhe punojmë në të gjithë Evropën.
Na kontaktoni për më shumë informacione ...

Email: mhaby9128@gmail.com
Whatsapp: +33 756 85 4641

NB: Një kredi ju kryen dhe duhet të paguhet. Kontrolloni aftësitë tuaja të ripagimit përpara se të kryeni.

Jo serioz, abstenoj.

Faleminderit.

 
At 4:22 e paradites, Blogger Unknown said...

Përshëndetje

A jeni punonjës, i vetëpunësuar apo i papunë? . Ju keni nevojë për financim për të filluar ose përfunduar një projekt. Bankat kanë hedhur poshtë të gjitha kërkesat tuaja për kredi dhe ju pyes veten se si?
Kjo është një strukturë ndërkombëtare që mund t'ju ndihmojë.
Jemi të specializuar në të gjitha llojet e financimit dhe punojmë në të gjithë Evropën.
Na kontaktoni për më shumë informacione ...

Email: mhaby9128@gmail.com
Whatsapp: +33 756 85 4641

NB: Një kredi ju kryen dhe duhet të paguhet. Kontrolloni aftësitë tuaja të ripagimit përpara se të kryeni.

Jo serioz, abstenoj.

Faleminderit.

 
At 9:16 e pasdites, Blogger george said...

Unë jam një huadhënës para, i ofrojnë kredi gjatë gjithë ditës, i ofrojnë kredi personale si dhe hua biznesi, dhe i ofrojnë kredi afatshkurtër dhe afatgjatë kështu që nëse jeni të interesuar, nuk ka problem, dua që ju të kontaktoni me mua tani me adresën time e-mail (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

Oferta e huasë.

 
At 3:34 e paradites, Blogger Unknown said...

A keni nevojë për një kredi të rehatshme për kënaqësinë tuaj? Ne ofrojmë kredi të përballueshme me normë interesi prej 2% në dispozicion për huamarrësit vendas dhe ndërkombëtarë. Ne jemi të certifikuar, të besueshëm, të besueshëm, efikas, të shpejtë dhe dinamik dhe të bashkëpunojmë. ne japim kredi afatgjate prej dy deri në pesëdhjetë vjet maksimale.
na kontaktoni në: kanmalvinloancompany@gmail.com

 
At 4:54 e paradites, Anonymous Anonim said...

Mani sauc Irene Kovács no Horvātijas, es sazinājos ar Susan James Financial Help Company kundzi par uzņēmuma aizdevuma summu EUR 50 000,00 apmērā. Tad man teica par solījumu apstiprināt pieprasīto aizdevuma summu, pēc tam, kad atkal pieņēmu risku, jo man bija tik daudz izmisuma lai izveidotu uzņēmumu līdz vislielākajam pārsteigumam, aizdevuma summa tika ieskaitīta manā bankas kontā 2 stundu laikā bez stresa, kā iegūt manu aizdevumu. Es biju pārsteigts, jo man vispirms kļuva par krāpšanas upuri! Ja jūs vēlaties saņemt jebkādu aizdevuma summu un jūs atrodaties jebkurā valstī, es jums iesaku sazināties ar Susan James kundzi pa e-pastu:susanjamesloanfirml07@gmail.com vai susanjamesloanfirml07@outlook.com vai caur tīmekļa vietni:https://susanjamesloanfirm.wixsite.com/loan-officer vai Kas-app viņas numurs:+1(587)206-1157

 
At 2:23 e pasdites, Blogger george said...

A keni nevojë për kredi për projekte, investime, hua personale, kredi për shtëpi, hua studentore, kredi për konsolidim dhe projekte të ndryshme? A keni nevojë për kredi për të filluar një biznes të vogël, të mesëm apo të madh? A keni nevojë për një hua për të ndërtuar një kredi shtëpi apo makinë? A keni nevojë për një qira për të blerë pajisje makine? Ofruesi i Kredisë George Anderson ju jep të gjitha përgjigjet tuaja për problemin, ne ofrojmë 2% interes, transaksionet tona janë të shpejta, të sigurta dhe të përshtatshme. të cilët dëshirojnë të marrin kredi nga ne, ju lutemi na kontaktoni (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

Oferta e kredisë.

 
At 1:07 e pasdites, Blogger Unknown said...

Përshëndetje,
Unë jam znj. Maria Heinze, një huadhënës privat i kredisë, i cili ju jep mundësi për hua për jetë. A keni nevojë për një hua urgjente për të paguar borxhet tuaja dhe keni nevojë për një hua për të rritur biznesin tuaj? A jeni refuzuar nga bankat dhe institucionet e tjera financiare? A keni nevojë për një hua konsolidimi apo kredi hipotekare? Diçka më shumë? ne jemi këtu për t'i dhënë fund të gjitha problemeve tuaja financiare. Ne u japim para njerëzve që kanë nevojë për ndihmë financiare dhe atyre që kanë nevojë për para për të paguar faturat e tyre dhe për të investuar në biznes. norma jonë e interesit është 2% dhe dua ta përdor këtë medium për t'ju informuar se ne mund të ofrojmë një ndihmë të besueshme dhe të dobishme dhe do të jemi të gatshëm t'ju ofrojmë një hua. Pra, ju lutemi na kontaktoni me email në:
(maria45heinze@gmail.com)

 
At 8:29 e pasdites, Blogger Williams Loans said...

OFERTA E ZGJEDHSHME E ZGJEDHURA APLIKONI TANI.

Diten e mire,

Të dashur huamarrës, Përshëndetje nga firma e kredisë WILLIAMS.
Jemi Huadhënës të Huasë të Certifikuar që ofron kredi për njerëzit që janë në
nevoja e kredive, Ne japim kredi për projektin, biznesin, taksat, faturat,
dhe kaq shumë arsye të tjera. Ne operojmë me normën e interesit prej 2%. Ka
më shumë për të fituar duke marrë një kredi nga kjo kompani, kështu që A keni nevojë për një
kredi? A jeni në borxh? Doni të filloni një biznes dhe nevojë
të holla? A keni nevojë për kredi apo fonde për ndonjë arsye? Ndihma juaj është
më në fund këtu, si ne japim kredi për të gjithë në një të lirë dhe
normë interesi të përballueshme prej vetëm 2%, nëse jeni të interesuar me mirësi
na kontaktoni sot në
: (doiamloans14@gmail.com)
dhe të merrni kreditë tuaja sot. Për më shumë informacion në lidhje me shërbimet tona, ju lutem na leni
e di shumën e kredisë që ju nevojitet dhe kohëzgjatjen e huasë.

ne japim sa vijon;


* Kreditë personale (të sigurta dhe të pasigurta)
* Kredi Biznesi (të Sigurta dhe të Pasigurta)
* Kredi për konsolidim dhe shumë më tepër.

Ne jemi të certifikuar, të besueshëm, të besueshëm, efikas, të shpejtë dhe dinamik.
Nëse jeni të interesuar ju lutemi na kontaktoni në:
williamloans14@gmail.com

WhatsApp: +2348027965239

Paç fat,
Kujdesit të konsumatorëve.
SHOQËRIA E KREDISË WILLIAMS.

 
At 5:58 e paradites, Blogger Unknown said...

Pershendetje te gjitheve...

A keni nevojë për një kredi urgjente
ne ofrojmë çdo lloj kredie
* Kredi e makinave
* Kredi Kryesore
* Kredi hipotekore
* Kredi për investime
* Kredi Tregtare
* Kredi për ndërtim
* Kredi për konsolidimin e borxhit
* Kredi Biznesi [të sigurta dhe të pasigurta]
* Kreditë personale [të sigurta dhe të pasigurta]
* Kredi studentore dhe shumë më tepër.

aplikoni tani dhe merrni ëndrrën që gjithmonë dëshironi për veten tuaj.

GJITHË TË MIRAT
MR: KRISHTI DAVID SONG
info-ditore e shërbimit të kredisë
KONTAKTI EMAIL :: ne :( infosunloanservice24@gmail.com)

WHATS-APP NUMRI I KONTAKTIT +918553623485

 
At 11:44 e paradites, Blogger george said...


A keni nevojë për një hua për biznesin tuaj, ose për përdorim personal? Oferta jonë ofron kredi me një normë interesi të ulët prej 2% .. A keni menduar për marrjen e një kredie? Ndoshta ju jeni refuzuar nga banka juaj lokale? përgjigjeni për më shumë informacion nëpërmjet: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com) Klient serioz vetëm nëse nuk jeni i interesuar keni nevojë për një kredi me mirësi të injoroni këtë mesazh Faleminderit!

Oferta e huasë.

 
At 9:10 e paradites, Blogger nora said...

A keni nevojë për një kredi të rehatshme për kënaqësinë tuaj? Ne ofrojmë të përballueshme
kredi me normë interesi 3% në dispozicion për huamarrësit vendas dhe ndërkombëtarë.
Ne jemi të certifikuar, të besueshëm, të besueshëm, efikas, të shpejtë dhe dinamik
dhe të bashkëpunojnë. ne japim kredi afatgjata prej dy deri në pesëdhjetë vjet
maksimumi, na kontaktoni në: noramasonloancompany@gmail.com

ZBATIMI I TË DHËNAVE

1) Emri:
2) Shteti:
3) Shuma e huasë:
4) të ardhurat mujore:
5) Kohëzgjatja e huasë
6) Statusi martesor:
7) Profesioni:

Pra, nëse doni ndonjë lloj kredie për aq sa 3% ju lutemi kontaktoni (NORA MASON LOAN COMPANY LTD) Me e-mail: noramasonloancompany@gmail.com ose +13052248197

 
At 11:17 e paradites, Blogger NORTION LOAN CONSULTANT said...

Gëzuar Krishtlindjet

  A keni nevojë për një hua urgjente? Kontaktoni NORTION LOAN CONSULTANT tani, për një kredi me 2.5%, në të gjitha transaksionet Është e lehtë, e shpejtë dhe e sigurt.
INFORMACIONE PËR KONTAKT

EMAIL: nortionloanconsultant@gmail.com

Telefoni: +17815611941

WHATSAPP: +2347067093957

Një transaksion kredie ju mund të besoni

 
At 12:49 e pasdites, Blogger Calvin Scott said...

A keni nevojë për një hua?
Kredi Biznesi / Kredi Biznesi / Kredi Personale
Çdo lloj kredie.
Nëse po na kontaktoni për më shumë informacion:
Shënim: të gjitha përgjigjet duhet të përcillen në: calvinloanhome@aol.com Ose info.calvinscottloanhome@aol.com
Site: https://calvin-scott-loan-financial-home.business.site/?
Tel: 1 (631) 319-8499
Whatsapp: 1 (631) 856-6483

 
At 7:20 e pasdites, Blogger Unknown said...

Ne ofrojmë çdo lloj ndihme financiare për çdo individ që ka nevojë për një hua të tillë si huaja e biznesit, hua personale, hua për investime, konsolidim të borxhit dhe blerje shtëpie etj. Ne ofrojmë kredi me një normë interesi shumë të ulët prej 2%. Ky program i financimit i lejon një klienti të gëzojë kthim të ulët të interesit.

Çfarë është: +917204719376

Dërgo përgjigje vetëm për këtë Email: midlandcreditonline.com@gmail.com

 
At 7:20 e pasdites, Blogger Unknown said...

Ne ofrojmë çdo lloj ndihme financiare për çdo individ që ka nevojë për një hua të tillë si huaja e biznesit, hua personale, hua për investime, konsolidim të borxhit dhe blerje shtëpie etj. Ne ofrojmë kredi me një normë interesi shumë të ulët prej 2%. Ky program i financimit i lejon një klienti të gëzojë kthim të ulët të interesit.

Çfarë është: +917204719376

Dërgo përgjigje vetëm për këtë Email: midlandcreditonline.com@gmail.com

 
At 6:38 e pasdites, Blogger Unknown said...

A keni nevojë për një hua A jeni një burrë apo grua biznesi? A keni nevojë për fonde për të filluar biznesin tuaj? A keni nevojë për hua për të shlyer borxhin apo për të paguar faturat apo për të filluar një biznes të mirë? A keni nevojë për fonde për të financuar projektin tuaj? E-mail: (lapomicrofinancebank2@gmail.com) Ne ofrojme sherbime te garantuara te kredise per cdo shume dhe per cdo pjese te botes per (individet, kompanite, agjentet e paluajtshmerise dhe organet e korporates) ne normen tone te mrekullueshme te interesit prej 2%. Për aplikim dhe më shumë informacion dërgoni përgjigje në adresën e mëposhtme të emailit: lapomicrofinancebank2@gmail.com Ose whatsApp: +1929227999.

 
At 10:18 e paradites, Blogger neuron finance. said...

A keni nevojë për një kredi të shpejtë për të zgjidhur problemet tuaja financiare dhe për të drejtuar një biznes? Merrni kredinë tuaj prej 3.000 deri 3.000.000.000 në monedhën në vijim ($) (€) (£) në dispozicion për huanë, këtu ju ofrojmë të gjitha llojet e huave. Kredi për investime, hua personale, kredi për pasuri të paluajtshme. Ne mund të ndihmojmë biznesin tuaj ose projektin me një normë interesi të ulët prej 2%. Nëse jeni të interesuar në marrjen e një kredie, kthehu tek ne me emailin e mëposhtëm
detajet: neuronfinancecreditunion@gmail.com
  Ose mund ta shkruani me anë të: +19144656417

 
At 7:34 e pasdites, Blogger Unknown said...


Ofron kredi nga 1500 deri në 10,000,000 € për këdo që është në gjendje të paguaj me një normë interesi prej 2% - Financimi i huasë - Huaja e pasurive të patundshme - Kredia e makinave - Konsolidimi i borxhit - Blerja e kredisë - Kredia personale - Kreditë komerciale - Kreditë për studentë Ju jeni regjistruar ose bankë e ndaluar. Nëse jeni vërtet në nevojë, ju lutem më shkruani për më shumë informacion. Ju lutem më kontaktoni me email: facileemprunt@gmail.com.
  Sinqerisht. Asnjë refren serioz.

 
At 7:36 e pasdites, Blogger Unknown said...

Përshëndetje
  I vë në dispozicion çdo individi serioz, të ndershëm në gjendje të paguajë, hua të parave që shkojnë nga 5000 € në 50.000.000 € me një normë të jashtëzakonshme prej 2% të vitit për një kohëzgjatje shlyerjeje që varion nga 1 deri në 30 vjet .
  Për më shumë informacion:
  Kontaktoni email:facileemprunt@gmail.com

 
At 5:47 e paradites, Blogger free loan company said...

Dita e mirë Gjithkush lexon këtë histori të jetës së vërtetë të jetës sime. Emri im është Mason Angela nga Afrika e Jugut, një nënë e vetme me 2 fëmijë. Unë kam qenë i përfshirë në kaq shumë të përhershme në internet duke marrë të holla të fituara, duke kërkuar një hua konsolidimi, deri në një natë besnike, u luta dhe besoj se Perëndia më drejtoi këtë kompani të huasë në internet me emër Cash Assist Consumer Company, email; freeloanservice069@gmail.com ata më ndihmuan me 250,000,00usd pas 8 muajsh të mira duke kontaktuar kaq shumë huazues të rremë në net, ju lutem njerëzit e mi, jini shumë të kujdesshëm duke marrë hua me tarifë upfront pa asnjë garanci apo konfirmim se firma është legit. Kjo kompani e kredisë erdhi në shpëtimin tim kur më duhej më shumë, së pari nuk u besoja atyre, por pas takimit me kërkesën e tyre, isha një grua e lumtur. e cila është gjëja më e rëndësishme në jetë. sot e konsolidoj borxhin tim dhe jam gjithashtu krenar për banesën time. nëna ime dhe dy miq kanë përfituar nga kjo ofertë, dhe gjithashtu dua që i gjithë vendi të përfitojë nga kjo ofertë bujare.

Email; freeloanservice069@gmail.com

Whatsapp: +393510786648

Faleminderit,,

 
At 10:42 e pasdites, Blogger FRED LARRY LOAN FIRM said...

Merrni kredinë tani brenda 48 orëve

Diten e mire

A doni të jeni një sipërmarrës, të filloni një projekt apo të blini një apartament ose A jeni në ndonjë vështirësi financiare, ndihma juaj vjen tani, keni humbur gjumin duke u përpjekur të merrni një hua, mos lejoni ëndrrat tuaja të vdesin, kontaktoni z. Fred Larry, për një kredi të shpejtë dhe të besueshme.

Ne ofrojmë këto lloj kredie më poshtë:

1 Huaja e kompanisë
2. Huaja e biznesit
3. Huazimi i banesës
4. Auto kredi
5. Huaja e makinave etj.

ne ofrojmë hua për klientët seriozë dhe të ndershëm të cilët janë të gatshëm të bashkëpunojnë me ne në normën e interesit prej 3%, nga 100,000.00 në 500,000,000,000.00.

Shpejt na kontaktoni përmes emailit tonë (fredlarryloanfirm@gmail.com) ose (fredlarryloanfirm@hotmail.com)


Numri i WhatsApp: +2347061892843
Skype: fredlarry12
ID Wechat: fredlarry12


nënshkruar
menaxher
Z. Fred Larry

 
At 11:48 e paradites, Blogger FRED LARRY LOAN FIRM said...

Merrni kredinë tani brenda 48 orëve

Diten e mire

A doni të jeni një sipërmarrës, të filloni një projekt apo të blini një apartament ose A jeni në ndonjë vështirësi financiare, ndihma juaj vjen tani, keni humbur gjumin duke u përpjekur të merrni një hua, mos lejoni ëndrrat tuaja të vdesin, kontaktoni z. Fred Larry, për një kredi të shpejtë dhe të besueshme.

Ne ofrojmë këto lloj kredie më poshtë:

1 Huaja e kompanisë
2. Huaja e biznesit
3. Huazimi i banesës
4. Auto kredi
5. Huaja e makinave etj.

ne ofrojmë hua për klientët seriozë dhe të ndershëm të cilët janë të gatshëm të bashkëpunojnë me ne në normën e interesit prej 3%, nga 100,000.00 në 500,000,000,000.00.

Shpejt na kontaktoni përmes emailit tonë (fredlarryloanfirm@gmail.com) ose (fredlarryloanfirm@hotmail.com)


Numri i WhatsApp: +2347061892843
Skype: fredlarry12
ID Wechat: fredlarry12


nënshkruar
menaxher
Z. Fred Larry

 
At 2:23 e pasdites, Blogger Unknown said...

Merrni kredinë tani brenda 48 orëve

Diten e mire

A dëshironi të jeni sipërmarrës, të filloni një projekt apo të blini një apartament ose të jeni në një rregullim financiar, ndihma juaj vjen tani, a keni humbur gjumin tuaj duke u përpjekur për të marrë një të gatshme, mos lejoni ëndrrat tuaja të vdesin, kontaktoni z. Fred më shumë, për një kredi të shpejtë dhe të besueshme.

Ne ofrojmë këtë lloj kredie më poshtë:

1 kredi biznesi
2. komerciale
hua 3. apartament
kredi 4. auto
hua 5. kredi auto etj.

Ne ofrojmë hua për klientët seriozë dhe të ndershëm të cilët janë të gatshëm të bashkëpunojnë me ne me një normë interesi prej 3%, duke filluar nga 100,000.00 deri 500,000,000,000.00.

Na kontaktoni shpejt përmes emailit tonë (fredmorefinance@gmail.com)

Numri i telefonit: +919654763221


nënshkruar
drejtor
Z. Fred më shumë

 
At 2:27 e pasdites, Blogger Unknown said...

Merrni kredinë tani brenda 48 orëve

Diten e mire

A dëshironi të jeni sipërmarrës, të filloni një projekt apo të blini një apartament ose të jeni në një rregullim financiar, ndihma juaj vjen tani, a keni humbur gjumin tuaj duke u përpjekur për të marrë një të gatshme, mos lejoni ëndrrat tuaja të vdesin, kontaktoni z. Fred më shumë, për një kredi të shpejtë dhe të besueshme.

Ne ofrojmë këtë lloj kredie më poshtë:

1 kredi biznesi
2. komerciale
hua 3. apartament
kredi 4. auto
hua 5. kredi auto etj.

Ne ofrojmë hua për klientët seriozë dhe të ndershëm të cilët janë të gatshëm të bashkëpunojnë me ne me një normë interesi prej 3%, duke filluar nga 100,000.00 deri 500,000,000,000.00.

Na kontaktoni shpejt përmes emailit tonë (fredmorefinance@gmail.com)

Numri i telefonit: +919654763221


nënshkruar
drejtor
Z. Fred më shumë

 
At 1:02 e pasdites, Blogger Ryan Ceanic Loan Firm said...

Përshëndetje, unë jam Ryan Ceanic, huadhënës i huasë, i cili i jep mundësi jetës për raste të jetës. A keni nevojë për një hua urgjente për të pastruar borxhet tuaja ose keni nevojë për një hua kapitale për të përmirësuar biznesin tuaj? Ne po ndihmojmë njerëzit në vështirësi financiare të cilët janë refuzuar nga bankat dhe agjencitë e tjera financiare? nuk kërkojmë më si ne jemi këtu për t'i bërë të gjitha problemet tuaja financiare një gjë të së kaluarës. Kemi huazuar fonde për individët që kanë nevojë për ndihmë financiare me një interes prej 1%. ne bëjmë ndihmë të besueshme dhe përfituese. Për aplikim dhe më shumë informacion dërgoni përgjigje në vijim
E-mail adresa: infoceanicloanfirm.uk@gmail.com
Vetëm nga Whatsapps: +2348135312061

 
At 2:11 e paradites, Blogger Mr Alex Thomas said...

A keni nevojë për një hua emergjente për para të gatshme për të plotësuar nevojat tuaja, Tivoli Financial Loan Comoany është një opsion i përshtatshëm për ju. Shërbimet e kredisë personale të Tivoli Credit mund t'ju japin paratë në kohë që ju nevojitet për të siguruar nevojat tuaja të menjëhershme dhe t'ju përgatisin për shpenzime të paplanifikuara. Nëse kjo është për përmirësimin e makinës suaj, blerjen e pajisjeve elektronike, pagesave shkollore ose faturat mjekësore, Tivoli Credit mund t'ju ofrojë kredi të shpejta personale dhe ndihmë financiare.

Hua personale
Kredi biznesi
Hua mujore
Huaja e huaj
Ndërhyrja e kredisë
Kredia e pasiguruar
Hua të sigurta
Na kontaktoni në Email: tivolifinancialhome@gmail.com WhatsApp us: +919873255004

 
At 2:11 e paradites, Blogger Mr Alex Thomas said...

A jeni të lodhur nga kërkimi i huave dhe hipotekave, a jeni kthyer vazhdimisht nga bankat dhe institucionet e tjera financiare? Ne ofrojmë çdo lloj kredie për individët dhe organet e korporatave me normë interesi të ulët. Nëse jeni të interesuar të merrni një kredi, jini të lirë për të na kontaktuar sot, ne premtojmë t'ju ofrojmë shërbimet më të mira ndonjëherë.Vetëm na jepni një provë, sepse një gjyq do t'ju bindë.Çfarë janë nevojat tuaja financiare? A keni nevojë për një kredi biznesi? A keni nevojë për një hua personale? doni të blini një makinë? A doni të refinance? A keni nevojë për një kredi hipotekare? A keni nevojë për një kapital të madh për të nisur propozimin apo zgjerimin e biznesit tuaj? A keni humbur shpresën dhe mendoni se nuk ka rrugëdalje, dhe barrët tuaja financiare ende vazhdojnë? Ju do të dërgoni kushtet dhe kushtet e kredisë për kompaninë menjëherë. Jeni të siguruar që kërkesa juaj e kredisë do të trajtohet me privatësi dhe në një mënyrë profesionale dhe do të merrni një përgjigje të shpejtë në kërkesën tuaj.

 EMRI I APLIKUESIT:_________________________
 VENDI QENDROR: ______________________
 ADRESA E BANIMIT:______________________
 ADRESA E BIZNESIT: _________________________
 MOSHA: _________________________
 Profesioni: _________________________
 SHUMA E KREDITIT TË KËRKUAR: __________________
 Kohëzgjatja e huasë: _________________________
 QËLLIMI I KREDIT: _______________________
 Numri i telefonit:_________________________
 KOHËZGJATJA E KREDITIT: _________________________

Sapo të marrim këtë informacion, do të dërgoheni menjëherë kushtet dhe kushtet e kredisë për kompaninë. Jeni siguruar se kërkesa juaj e kredisë do të trajtohet me privacinë dhe në mënyrë profesionale dhe do të merrni një përgjigje të shpejtë në kërkesën tuaj. Email: tivolifinancialhome@gmail.com WhatsApp ne: +919873255004

 
At 3:01 e paradites, Blogger Diana Guzman loans said...

Kërkesa / Get-Quick, i besueshëm dhe Certified kredi Shumat $ 5000 - $ 500000000 USD,
Diana Guzman Loan Firm një firmë ndihmëse e cila bashkohet me bankën PLC Barclays ka origjinën në Mbretërinë e Bashkuar dhe në territore të tjera në mbarë botën. Ofroni një normë interesi të kredisë 3%, Huaja jonë ndihmon njerëzit të menaxhojnë rrjedhën e tyre të parasë, plotësojnë nevojat e tyre dhe stabilizojnë mënyrën e tyre të jetesës. nëse keni nevojë për një hua të holla për të kaluar ty për një kohë të shkurtër, ne jemi këtu për ju. Procesi ynë i kredisë është i thjeshtë dhe i lehtë për t'u kuptuar
Ne jemi transparente
Ne jemi fleksibil
Ne jemi të përkushtuar
Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar
Shërbimet tona të kredisë
«» «» «» «» «» «» «» «» «» «» «» «» «» «» «» «»
Hua personale
Kredi e makinave
Kredi hipotekore
Kredi për konsolidimin e borxhit
Kredia mjekësore
Hua për arsim
Hua për përmirësimin e shtëpisë
Nxitoni tani,
Na dërgoni me email në: dianaguzmanloans@gmail.com
Fatmirësisht,
Diana Guzman

 
At 4:48 e paradites, Blogger osma said...

Përshëndetni të gjithë,
Emri im është Z. Rugare Sim. Unë jetoj në Holandë dhe unë jam një njeri i lumtur sot? dhe i thashë vetes sime se çdo huadhënës që më shpëton mua dhe familjen time nga situata jonë e varfër, do t'i referohem cilitdo personi që i kërkon hua, me lumturi për mua dhe familjen time, kam nevojë për një hua prej € 300,000.00 për të filluar jetën time nga e gjithë si unë jam një babai i vetëm me dy fëmijë kam takuar këtë huamarrës të ndershëm dhe të frikësuar nga Allahu që më ndihmon me një hua prej 300,000.00 €, ai është një njeri i frikësuar nga Allahu, nëse keni nevojë për kredi dhe ju do të paguani përsëri kredinë, ju lutemi kontaktoni atë dhe tregoni atij se (Z., Rugare Sim) i referohet atij. Kontaktoni z. Mohamed Careen përmes emailit: (arabloanfirmserves@gmail.com)


FORMA E INFORMACIONIT TË APLIKIMIT TË KREDISË
Emri......
Emri i mesit .....
2) Gjinia: .........
3) Shuma e Huasë e Nevojshme: .........
4) Kohëzgjatja e huasë: .........
5) Vendi: .........
6) Adresa Kryesore: .........
7) Numri i celularit: .........
8) Adresa elektronike ..........
9) Të ardhurat mujore: .....................
10) Profesioni: ...........................
11) Cila site keni ardhur këtu rreth .....................
Faleminderit dhe gjithë të mirat.
Email arabloanfirmserves@gmail.com

 
At 9:37 e pasdites, Blogger NORTION LOAN CONSULTANT said...

Diten e mire,

  Nortion Loan Consultant është këtu për të siguruar që ju të merrni hua më të mirë për biznesin tuaj ose të paguani faturat. Vetëm të përgjigjem disa pyetje të thjeshta dhe takohem me termat dhe kushtet.
  Kontaktoni ata tani për një kredi në masën 2.5% në të gjitha kreditë, është e lehtë, e shpejtë dhe e siguruar.

Informatat kontaktuese:

EMAIL: nortionloanconsultant@gmail.com

Numri i telefonit: +1 409 210 4274 (VETËM TEKST)

Whatsapp: +1 409 210 4274

FACEBOOK: Nortion Loan Consultant

TWITTER: @nortionloanC

INSTAGRAM ": nortion_loan_consultant

Një transaksion kredie ju mund të besoni.

 
At 4:56 e paradites, Blogger MARY MASON said...

Firma qiellore e kredisë pasuri, ne japim kredi me një normë interesi 0f 3%.

Ditë e mirë zotëri / ma jam.

Ne jemi një kompani private dhe ne ofrojmë hua me norma interesi të ulëta në përcaktimin e shumës së kredisë në mes të 100 milionë kushteve të huasë prej 1.000 Euro për zhvillimin e biznesit: zgjerimi i konkurrencës në zgjerimin e biznesit / biznesit.

Ne ofrojmë një shumëllojshmëri të kredisë

* Kreditë personale (të siguruara dhe të pasigurta)
* Kredi Biznesi (të siguruara dhe të pasigurta)
* Kredi për konsolidim

Asnjë tarifë upfront
  

Ne ju falënderojmë për të marrë kohë për të lexuar këtë reklamë.
Për më shumë informacion dhe pyetje, dërgoni e-mail për ne sot
skywealthloanfirm@gmail.com
skywealthloanfirm@gmail.com
skywealthloanfirm@gmail.com


Zonja Mary Mason.

 
At 6:43 e paradites, Blogger LANLAZAR MARCUS said...

Përshëndetje,

A keni nevojë për një hua urgjente për të zgjidhur nevojat tuaja financiare? Ne ofrojmë kredi që variojnë nga 2.000.00 deri në 100.000.000.00, jemi të besueshëm, të fuqishëm, të shpejtë dhe dinamik, pa kontroll kredie dhe ofrojmë 100% garanci të huaja gjatë periudhës së këtij transferimi.

    Ne gjithashtu lëshuam një hua të gjitha monedhat me normat e interesit prej 3% për të gjitha huatë dhe pa parapagimet .... Nëse jeni të interesuar, merrni përsëri përmes kësaj email-i.


Ju lutemi të ktheheni tek ne, nëse jeni të interesuar, nëpërmjet: zekoceanfinance1@gmail.com
                                                                zekoceanfinance@gmail.comTë fala,

Z. Lanlazar Marcus

zekoceanfinance@gmail.com
zekoceanfinance1@gmail.com

 
At 11:14 e pasdites, Blogger FRED MORE said...

Merrni kredinë tani brenda 48 orëve

Diten e mire

A dëshironi të jeni sipërmarrës, të filloni një projekt ose të blini një apartament ose të jeni në një rregullim financiar, ndihma juaj vjen tani, a keni humbur ëndrrën tuaj, duke u përpjekur të jeni gati, mos lejoni ëndrrat tuaja të vdesin, kontaktoni z. Fred më shumë, për një kredi të shpejtë dhe të besueshme.

Ne ofrojmë këtë lloj kredie më poshtë:

1 kredi biznesi

komercial
hua 3 apartament

kredi 4. auto

kredi 5. kredi auto, etj

Ne ofrojmë kredi për klientët seriozë dhe të sinqertë të cilët janë të gatshëm të bashkëpunojnë me ne me një normë interesi prej 3%, duke filluar nga 100,000.00 deri 500,000,000,000.00.

Na kontaktoni shpejt përmes e-mailit tonë (fredmorefinance@gmail.com)

(Fredmorefinance@hotmail.com)

Numri i telefonit: +919654763221

nënshkruar

drejtor

Z. Fred më shumë

 
At 3:07 e pasdites, Blogger Donna Tammy said...

Ne ofrojmë hua personale dhe kredi biznesi me një normë interesi të përballueshme prej vetëm 5% në vit, por të përbërë në baza mujore. Ne punojmë si në nivel lokal dhe ndërkombëtar, burimet tona të financimit specializohen në zgjidhje kreative për të përmbushur nevojat tuaja për zgjerim, rritje, etj. Na kontaktoni për më shumë informacione: @ {donnaloancompany@gmail.com}

Data:
Emri:
Ditëlindja:
sex:
Statusi martesor:
Adresë:
Qyteti:
Shteti / Provinca:
Kodi Postar:
Vendi:
Telefon:
E-mail:
Qëllimi i huasë:
Shuma e huasë:
Termi i kredisë:
Të ardhurat neto në muaj:
ju lutemi vizitoni adresën tonë të internetit: https: // donnaloancompany.com

Zoti bekofte
Zonja Donna

 
At 4:03 e pasdites, Blogger neuron finance. said...

Pershendetje te gjitheve. Pashë komente nga njerëz që tashmë morën huanë nga kreditë e pastra të zemrës dhe pastaj vendosa të aplikoj nën rekomandimet e tyre dhe vetëm disa orë më parë kam konfirmuar në llogarinë time personale bankare një shumë totale prej $ 50,000 për të cilën kërkova. Kjo është me të vërtetë një lajm i madh dhe unë jam këshilluar të gjithë ata që kanë nevojë për hua reale për të aplikuar përmes emailit të tyre: neuronfinancecreditunion@gmail.com

 
At 4:43 e paradites, Blogger LANLAZAR MARCUS said...

Përshëndetje,

A keni nevojë për një hua urgjente për të zgjidhur nevojat tuaja financiare? Ne ofrojmë kredi që variojnë nga 2.000.00 deri në 100.000.000.00, jemi të besueshëm, të fuqishëm, të shpejtë dhe dinamik, pa kontroll kredie dhe ofrojmë 100% garanci të huaja gjatë periudhës së këtij transferimi.

    Ne gjithashtu lëshuam një kredi të gjitha monedhat me normat e interesit prej 3% për të gjitha huatë .... Nëse jeni të interesuar, kthehuni tek ne përmes WhatsApp (+79037106753) ose kësaj email-it.


Ju lutemi të ktheheni tek ne, nëse jeni të interesuar, nëpërmjet: zekoceanfinance1@gmail.com
                                                                zekoceanfinance@gmail.comTë fala,

Z. Lanlazar Marcus

zekoceanfinance@gmail.com
zekoceanfinance1@gmail.com

 
At 6:32 e paradites, Blogger FRED MORE said...

Merrni kredinë tani brenda 48 orëve

Diten e mire

A dëshironi të jeni sipërmarrës, të filloni një projekt ose të blini një apartament ose të jeni në një rregullim financiar, ndihma juaj vjen tani, a keni humbur ëndrrën tuaj, duke u përpjekur të jeni gati, mos lejoni ëndrrat tuaja të vdesin, kontaktoni z. Fred më shumë, për një kredi të shpejtë dhe të besueshme.

Ne ofrojmë këtë lloj kredie më poshtë:

1 kredi biznesi

komercial
hua 3 apartament

kredi 4. auto

kredi 5. kredi auto, etj

Ne ofrojmë kredi për klientët seriozë dhe të sinqertë të cilët janë të gatshëm të bashkëpunojnë me ne me një normë interesi prej 3%, duke filluar nga 100,000.00 deri 500,000,000,000.00.

Na kontaktoni shpejt përmes e-mailit tonë (fredmorefinance@gmail.com)

(Fredmorefinance@hotmail.com)

Numri i telefonit: +919654763221

nënshkruar

drejtor

Z. Fred më shumë

 
At 10:46 e paradites, Blogger Ahmed Mustapha said...

Treg Finance Limited provides personal loans/business loans/trade finance/import & export loans/project loans to companies of all sizes ranging from individuals, companies and trader's globally. Just one simple process, We make financing the growth of your business simple, transparent, and fair.


No jargon, no hidden fees
Simple approval process
Fast business loans funded in just 2-3 business days
Low Interest rate of 2%
Companies can be profitable or have negative net income
Prior bankruptcies accepted
Zero credit checks required
Individuals with Bad credit can apply
Flexible repayment schedules
CIS & KYC required for all loan applicant irrespective of location/country
Loan Duration from 1 year - 20 years maximum
Grace period of 12 - 24 months for large business loans/working capital
Loan Funding/Financing is not limited to any geographical location or country whatsoever


We build just the right financing for each client, with simple paperwork, quick approvals, and flexible payment schedules. For further details, Kindly contact us via email, telephone, Skype. Intermediaries/Consultants/Brokers are welcome to bring their clients and are 100% protected. In complete confidence, we will work together for the benefits of all parties involved, Looking forward to rendering the best of our services to all esteemed clientele globally.


Treg Finance Company Limited
https://tregfinance.co.uk/
Email: info@tregfinance.co.uk
Whatsapp: +447424590806
Skype id: treg.finance1@outlook.com
201 Bishopsgate, London, EC2M 3AE
Company Registration No. 02587815

 
At 10:46 e paradites, Blogger Ahmed Mustapha said...

Treg Finance Limited provides personal loans/business loans/trade finance/import & export loans/project loans to companies of all sizes ranging from individuals, companies and trader's globally. Just one simple process, We make financing the growth of your business simple, transparent, and fair.


No jargon, no hidden fees
Simple approval process
Fast business loans funded in just 2-3 business days
Low Interest rate of 2%
Companies can be profitable or have negative net income
Prior bankruptcies accepted
Zero credit checks required
Individuals with Bad credit can apply
Flexible repayment schedules
CIS & KYC required for all loan applicant irrespective of location/country
Loan Duration from 1 year - 20 years maximum
Grace period of 12 - 24 months for large business loans/working capital
Loan Funding/Financing is not limited to any geographical location or country whatsoever


We build just the right financing for each client, with simple paperwork, quick approvals, and flexible payment schedules. For further details, Kindly contact us via email, telephone, Skype. Intermediaries/Consultants/Brokers are welcome to bring their clients and are 100% protected. In complete confidence, we will work together for the benefits of all parties involved, Looking forward to rendering the best of our services to all esteemed clientele globally.


Treg Finance Company Limited
https://tregfinance.co.uk/
Email: info@tregfinance.co.uk
Whatsapp: +447424590806
Skype id: treg.finance1@outlook.com
201 Bishopsgate, London, EC2M 3AE
Company Registration No. 02587815

 
At 10:46 e paradites, Blogger Ahmed Mustapha said...

Treg Finance Limited provides personal loans/business loans/trade finance/import & export loans/project loans to companies of all sizes ranging from individuals, companies and trader's globally. Just one simple process, We make financing the growth of your business simple, transparent, and fair.


No jargon, no hidden fees
Simple approval process
Fast business loans funded in just 2-3 business days
Low Interest rate of 2%
Companies can be profitable or have negative net income
Prior bankruptcies accepted
Zero credit checks required
Individuals with Bad credit can apply
Flexible repayment schedules
CIS & KYC required for all loan applicant irrespective of location/country
Loan Duration from 1 year - 20 years maximum
Grace period of 12 - 24 months for large business loans/working capital
Loan Funding/Financing is not limited to any geographical location or country whatsoever


We build just the right financing for each client, with simple paperwork, quick approvals, and flexible payment schedules. For further details, Kindly contact us via email, telephone, Skype. Intermediaries/Consultants/Brokers are welcome to bring their clients and are 100% protected. In complete confidence, we will work together for the benefits of all parties involved, Looking forward to rendering the best of our services to all esteemed clientele globally.


Treg Finance Company Limited
https://tregfinance.co.uk/
Email: info@tregfinance.co.uk
Whatsapp: +447424590806
Skype id: treg.finance1@outlook.com
201 Bishopsgate, London, EC2M 3AE
Company Registration No. 02587815

 
At 12:30 e pasdites, Blogger Lenka Bolkova said...

Përshëndetje,
Për t'ju ndihmuar të promovoni aktivitetet tuaja ose të kapërceni vështirësitë financiare, ju jap kredi të besueshme dhe të lirë pa protokoll prej 5.000 deri 1.000.000 euro në dispozicion për të gjithë sipas nevojave tuaja gjatë një periudhe prej 300 muajsh. Interesi varion nga 2% në 4%. Miratimi është i shpejtë dhe efikas me garanci 100%. Ju lutemi të kontaktoni email: leni.bolkova01@gmail.com për më shumë informacion. Regjistroni aplikacionin tuaj në internet dhe në 48 orë kredia juaj është në dispozicion në llogarinë tuaj pa vonesa të panevojshme.
E-mail: leni.bolkova01@gmail.com
Faleminderit.
Përzemërsisht.
Lenka Bolkova

 
At 5:39 e pasdites, Blogger Dorcas said...

Emri im është Irene Kovács nga Kroacia, unë kam kontaktuar me Z. Simon Finn Ndihmën Financiare Company për një shumë të kredisë së biznesit prej 50,000.00 € Pastaj më është thënë në lidhje me hapin e aprovimit të shumës së kërkuar të kredisë time, pasi kam marrë përsëri rrezikun sepse isha aq i dëshpëruar për krijimin e një biznesi për habinë time më të madhe, shuma e kredisë iu kreditua llogarisë time bankare brenda 12 orësh pa ndonjë stres të marrjes së kredisë time. U befasova sepse fillimisht isha viktimë e mashtrimit! Nëse jeni të interesuar të siguroni ndonjë shumë të huasë dhe jeni të vendosur në çdo vend, unë ju këshilloj të kontaktoni zotin Simon Fin përmes emailit: simonfinnloan.inc@gmail.com.

 
At 9:40 e pasdites, Blogger loan said...

A jeni i detyruar financiarisht të kërkoni një kredi biznesi, kredi personale, kredi për investime, kredi hipotekare, kredi për veturë, kredi studentore, kredi për konsolidimin e borxhit, kredi të pasigurt dhe kapitalin e sipërmarrjes? Aplikoni për një kredi të shpejtë dhe të lehtë për të paguar faturat tuaja dhe për të gjetur fonde vetë Projektin e Biznesit me nivelin më të ulët të interesit prej 2% .Kontaktoni me ne sot përmes postës elektronike: joyloan347@gmail.com. whatsapp; +306982127743

 
At 9:41 e pasdites, Blogger loan said...

A jeni i detyruar financiarisht të kërkoni një kredi biznesi, kredi personale, kredi për investime, kredi hipotekare, kredi për veturë, kredi studentore, kredi për konsolidimin e borxhit, kredi të pasigurt dhe kapitalin e sipërmarrjes? Aplikoni për një kredi të shpejtë dhe të lehtë për të paguar faturat tuaja dhe për të gjetur fonde vetë Projektin e Biznesit me nivelin më të ulët të interesit prej 2% .Kontaktoni me ne sot përmes postës elektronike: joyloan347@gmail.com. whatsapp; +306982127743

 
At 9:41 e pasdites, Blogger loan said...

A jeni i detyruar financiarisht të kërkoni një kredi biznesi, kredi personale, kredi për investime, kredi hipotekare, kredi për veturë, kredi studentore, kredi për konsolidimin e borxhit, kredi të pasigurt dhe kapitalin e sipërmarrjes? Aplikoni për një kredi të shpejtë dhe të lehtë për të paguar faturat tuaja dhe për të gjetur fonde vetë Projektin e Biznesit me nivelin më të ulët të interesit prej 2% .Kontaktoni me ne sot përmes postës elektronike: joyloan347@gmail.com. whatsapp; +306982127743

 
At 8:36 e paradites, Blogger KAREN James said...

A jeni një burrë biznesi apo një grua? Keni nevojë për fonde për të filluar biznesin tuaj? Keni nevojë për kredi për të shlyer borxhin tuaj ose për të paguar faturat ose për të filluar një biznes të këndshëm? Keni nevojë për fonde për të financuar projektin tuaj? Ne Ofrojmë shërbime të garantuara kredie për çdo sasi dhe për çdo pjesë të botës për (kimberlyfinancegroup@gmail.com) me normën tonë të interesit super prej 2%. Numri WhatsApp: +12174870925

 
At 8:37 e paradites, Blogger KAREN James said...

A jeni një burrë biznesi apo një grua? Keni nevojë për fonde për të filluar biznesin tuaj? Keni nevojë për kredi për të shlyer borxhin tuaj ose për të paguar faturat ose për të filluar një biznes të këndshëm? Keni nevojë për fonde për të financuar projektin tuaj? Ne Ofrojmë shërbime të garantuara kredie për çdo sasi dhe për çdo pjesë të botës për (kimberlyfinancegroup@gmail.com) me normën tonë të interesit super prej 2%. Numri WhatsApp: +12174870925

 
At 5:40 e pasdites, Blogger Steve said...

A po kërkoni kredi shumë reale me një normë interesi të favorshme prej 3%, bazuar në kushte të favorshme të kredisë?
Keni nevojë për një kredi për të shlyer borxhin tuaj ose për të paguar faturat tuaja? A jeni refuzuar në çdo kohë nga bankat dhe institucionet e tjera financiare vetëm sepse keni një vlerësim të ulët kredie? Keni nevojë për hua ose financim për ndonjë arsye, siç janë:
* Huatë
* Kredi për pasuri të paluajtshme
* Kredi afariste
* Kredi hipotekare
* Kredi për shtëpi
* Kredi për konsolidimin e borxhit
* Kredi personale
Kënaqësia e klientit është qëllimi ynë kur të regjistroheni me ne, të aplikoni për një kompani të besueshme që kujdeset për nevojat tuaja të financimit. Ne do të kujdesemi për ju gjatë gjithë procesit. Na dërgoni një mesazh në: credcompa@hotmail.com

 
At 11:48 e paradites, Blogger GLOBAL FINANCE said...

Keni nevojë për financim?
Ju po kërkoni financim për të promovuar kompaninë tuaj,
Një projekt ose për arsye të tjera. Ne ofrojmë kredi
Nga 2000 në 50,000,000 € me një përqindje prej 3% në të gjithë rajonin, si më poshtë:
* Financiar
* Kredi për shtëpi
* Kredi për veturë
* Konsolidimi i borxhit
* Linja e kredisë
* Hipoteka e dytë
* Blerja e kredisë
* Kredi personale

Për më shumë informacion, na kontaktoni
Email: uwifrance1@gmail.com
Whatsapp: +33 7 73 47 41 84
Përshëndetje

 
At 3:48 e pasdites, Blogger Max Bent said...

A keni nevojë për një kredi urgjente për të pastruar borxhet tuaja ose keni nevojë për një kredi kapitali për të përmirësuar biznesin tuaj? A jeni refuzuar nga bankat dhe agjensitë e tjera financiare? Keni nevojë për një konsolidim kredie ose hipotekë? Mos kërkoni më, pasi jemi këtu për t'i bërë të gjitha problemet tuaja financiare një të kaluarën. Na kontaktoni me email:

oceanfmortgages@gmail.com
oceanfmortgages@gmail.com

Kjo është Hipoteka e Financave të Oqeanit. Ne ofrojmë kredi për ata që janë të interesuar në një normë të arsyeshme interesi prej 2%. Gama sillet nga 5,000,00 dollarë deri në një maksimum prej 100,000,000.00 dollarë.

 
At 4:47 e pasdites, Blogger cooperbridget said...

Lajm i mirë për të gjithë të interesuarit për të marrë një kredi kapitali dhe forma të tjera kredie për qëllime të ndryshme.
Ne jemi duke përdorur platformën e reklamimit në internet të kompanisë sonë për të njoftuar para publikut të gjerë se ne ofrojmë kredi për kompani private, individë, pronarë të bizneseve e.t.c me një normë të ulët interesi.

Kjo është për të informuar publikun e gjerë se kompania jonë e kredisë është një organizatë globale e huazimit e përkushtuar për të siguruar kredi të parave të gatshme të siguruara për individë dhe kompani të kualifikuar me një normë interesi të subvencionuar në vit. Ne kemi ndihmuar një numër të madh të individëve dhe organizatave që janë përballur me vështirësi financiare në të gjithë botën. Kur aplikoni me ne, po aplikoni me një kompani të besueshme që kujdeset për nevojat tuaja të financimit. Ne do të kujdesemi për ju gjatë gjithë procesit.

Ejani në zyrën tonë sot ose mund të na kontaktoni përmes emailit të zonjës BRIDGET COOPER: COOPERBRIDGET22@GMAIL.COM
Mund të na kontaktoni gjithashtu në Whatsapp: +1 (929) 251-1654

Ju mund të merrni kreditë e mëposhtme nga ne;

Hua për kapitalin e biznesit,
Kredi personale,
hua për strehim,
Hua pa borxh,
Hua arsimore,
hua për krijimin e ndërmarrjes,
Kredi individuale,
Kredi shëndetësore
Kredi bujqësore
Kredi për veturë

Mos ngurroni të na kontaktoni sot dhe përjetoni mundësinë e ndryshimit të jetës financiare që ofron kompania jonë. Bëhuni dëshmitar i ofertave tona sot, në mënyrë që të mund të informoni të tjerët që kanë nevojë për hua, gjithashtu të përjetojnë lirinë financiare që keni.

Edhe një herë mund të na kontaktoni me emailin e zonjës BRIDGET COOPER: COOPERBRIDGET22@GMAIL.COM.
Mund të na kontaktoni gjithashtu në Whatsapp: +1 (929) 251-1654
Faleminderit.

 
At 9:31 e paradites, Blogger Unknown said...

Përshëndetjet formojnë firmën e kredisë së kullotave jeshile.

Keni nevojë për një kredi për realizimin e projekteve tuaja
A jeni refuzuar nga shumë banka
Keni nevojë për financim për konsolidimin e borxhit?
A keni nevojë për financime për të ndihmuar biznesin tuaj të rikthehet në rrugën e duhur E dini se ne jemi zgjidhja më e mirë për ju në fushën e marrjes së një kredie personale.

Thjesht na kontaktoni përmes: {Greenpastureloanfirm@gmail.com

Ne japim kredi me një normë vjetore të përgjithshme 3% me
Mundësitë. Për më shumë informacion në lidhje me ofertat tona të kredisë

Ju lutemi na kontaktoni: Greenpastureloanfirm@gmail.com
Greenpastureloanfirm@gmail.com
Greenpasturelanfirm@gmoail.com

 
At 7:30 e pasdites, Blogger Unknown said...

Dëshmia e një kredie serioze të marrë, faleminderit shumë zonja Linda Anthonia për ndihmën tuaj në kredi prej 45.000 euro që më keni bërë. Unë do të flas për shërbimet tuaja për ata rreth meje që kanë nevojë për një kredi ose financim. Jam i lumtur me kredinë që më keni dhënë Mos hezitoni, nëse keni nevojë për një kredi dhe një huadhënës të vërtetë të kredisë legjitime, kështu që thjesht kontaktoni me mirësjellje tani dhe merrni kredinë tuaj përmes ::

Email: MRSLINDAROBERTLOANFIRM@OUTLOOK.COM
Whatsapp: +1 334 203 7399
https://mrslindarobertloan.wixsite.com/website
Alex ..
Faleminderit .

 
At 8:04 e paradites, Blogger FRED LARRY LOAN FIRM said...

Keni nevojë për kredi? ne jemi të regjistruar, garantuar dhe kompani të çertifikuar të huave, ne u japim kredi individëve, kompanive, ndërmarrjeve, organizatave të biznesit dhe njerëzve të të gjitha llojeve në të gjithë globin. A keni nevojë për një kredi për ndonjë qëllim? A keni ndonjë problem financiar, A keni nevojë për asistentë financiarë, firma e kredisë Fred Larry është zgjidhja për të gjitha problemet tuaja financiare, huatë tona janë të lehta, të lira dhe të shpejta. Kontaktoni me ne sot për atë kredi që ju kërkoni, ne mund të organizojmë çdo kredi që i përshtatet buxhetit tuaj me vetëm 2% të interesit. aplikantët e interesuar duhet të na kontaktojnë përmes Email: (fredlarryloanfirm@gmail.com) ose (fredlarryloanfirm@hotmail.com) Thirrni / Whatsapp: +2347061892843

 
At 8:04 e paradites, Blogger FRED LARRY LOAN FIRM said...

Keni nevojë për kredi? ne jemi të regjistruar, garantuar dhe kompani të çertifikuar të huave, ne u japim kredi individëve, kompanive, ndërmarrjeve, organizatave të biznesit dhe njerëzve të të gjitha llojeve në të gjithë globin. A keni nevojë për një kredi për ndonjë qëllim? A keni ndonjë problem financiar, A keni nevojë për asistentë financiarë, firma e kredisë Fred Larry është zgjidhja për të gjitha problemet tuaja financiare, huatë tona janë të lehta, të lira dhe të shpejta. Kontaktoni me ne sot për atë kredi që ju kërkoni, ne mund të organizojmë çdo kredi që i përshtatet buxhetit tuaj me vetëm 2% të interesit. aplikantët e interesuar duhet të na kontaktojnë përmes Email: (fredlarryloanfirm@gmail.com) ose (fredlarryloanfirm@hotmail.com) Thirrni / Whatsapp: +2347061892843

 
At 8:07 e paradites, Blogger FRED LARRY LOAN FIRM said...

Keni nevojë për kredi? ne jemi të regjistruar, garantuar dhe kompani të çertifikuar të huave, ne u japim kredi individëve, kompanive, ndërmarrjeve, organizatave të biznesit dhe njerëzve të të gjitha llojeve në të gjithë globin. A keni nevojë për një kredi për ndonjë qëllim? A keni ndonjë problem financiar, A keni nevojë për asistentë financiarë, firma e kredisë Fred Larry është zgjidhja për të gjitha problemet tuaja financiare, huatë tona janë të lehta, të lira dhe të shpejta. Kontaktoni me ne sot për atë kredi që ju kërkoni, ne mund të organizojmë çdo kredi që i përshtatet buxhetit tuaj me vetëm 2% të interesit. aplikantët e interesuar duhet të na kontaktojnë përmes Email: (fredlarryloanfirm@gmail.com) ose (fredlarryloanfirm@hotmail.com) Thirrni / Whatsapp: +2347061892843

 
At 8:36 e paradites, Blogger Unknown said...

A jeni duke kërkuar për një kredi hipotekare urgjente? A jeni mohuar nga a
kredi nga banka juaj apo ndonjë firmë financiare? Keni nevojë financiare
ndihmë A keni nevojë për një kredi për të shlyer faturat ose për të blerë një shtëpi, ose Konsolidoni borxhin tuaj dhe të jeni pa borxhe? A doni të keni një biznes të tuajën dhe keni nevojë për Ndihmë për Kredi Financiare? Na kontaktoni për agjërimin tuaj
kredi e besueshme me një normë të ulët interesi prej 3%. Ne jemi të gatshëm t'ju ndihmojmë në kredi biznesi ose personale, planin e ripagimit të përballueshëm me rekord të mirë kredie. ne ofrojmë kredi me normë interesi të përballueshëm. nëse kështu kontaktoni Tamara Johnson për më shumë informacion ... Kontaktoni me Email:

Email: freeloanservice069@gmail.com

 
At 3:13 e paradites, Blogger FRED MORE said...

Merr kredinë tuaj tani brenda 48 orësh
Diten e mire
A doni të jeni sipërmarrës, të filloni një projekt ose të blini një apartament apo jeni në një rregullim financiar, ndihma juaj vjen tani, a keni humbur ëndrrën tuaj, duke u përpjekur të bëheni gati, mos lejoni që ëndrrat tuaja të vdesin, kontaktoni z. Fred më shumë, për një kredi të shpejtë dhe të besueshme. Ne ofrojmë këtë lloj kredie më poshtë:
1 apartament biznesi loancommercialloan 3
kredi 4. automatike
kredi 5. kredi automatike, etj.
Ne ofrojmë kredi për klientë serioz dhe të sinqertë të cilët janë të gatshëm të bashkëpunojnë me ne me një normë interesi prej 3%, duke filluar nga 100,000.00 deri në 500,000,000,000.00.
Na kontaktoni shpejt përmes postës elektronike (fredmorefinance@gmail.com)
(Fredmorefinance@hotmail.com)
Numri i Whatsap: +919654763221
nënshkruar
drejtor
Z. Fred më shumë

 
At 3:14 e paradites, Blogger FRED MORE said...

Merr kredinë tuaj tani brenda 48 orësh
Diten e mire
A doni të jeni sipërmarrës, të filloni një projekt ose të blini një apartament apo jeni në një rregullim financiar, ndihma juaj vjen tani, a keni humbur ëndrrën tuaj, duke u përpjekur të bëheni gati, mos lejoni që ëndrrat tuaja të vdesin, kontaktoni z. Fred më shumë, për një kredi të shpejtë dhe të besueshme. Ne ofrojmë këtë lloj kredie më poshtë:
1 apartament biznesi loancommercialloan 3
kredi 4. automatike
kredi 5. kredi automatike, etj.
Ne ofrojmë kredi për klientë serioz dhe të sinqertë të cilët janë të gatshëm të bashkëpunojnë me ne me një normë interesi prej 3%, duke filluar nga 100,000.00 deri në 500,000,000,000.00.
Na kontaktoni shpejt përmes postës elektronike (fredmorefinance@gmail.com)
(Fredmorefinance@hotmail.com)
Numri i Whatsap: +919654763221
nënshkruar
drejtor
Z. Fred më shumë

 
At 12:26 e paradites, Blogger reliance finance said...

Keni nevojë për kredi?
A ka nevojë për ndihmë financiare firma, ndërmarrja apo industria juaj?
A keni nevojë për financa për të filluar biznesin tuaj?
Keni nevojë për kredi personale?
JEMI KUJDES NGA 5000 deri në 5000000 dollarë
OFERTA KUJDES N AT 3% Aplikoni TANI ME
A keni nevojë për një KRKES TANI TANI
OFERTA KUJDES N AT 3% PPLRGJIGJE TANI ME N TH KMATMA EMAIL: reliancefinance74@gmail.com
Telefon Whatapp: +919108260840

 
At 6:43 e pasdites, Blogger FRED MORE said...

Merr kredinë tuaj tani brenda 48 orësh
Diten e mire
A doni të jeni sipërmarrës, të filloni një projekt ose të blini një apartament apo jeni në një rregullim financiar, ndihma juaj vjen tani, a keni humbur ëndrrën tuaj, duke u përpjekur të bëheni gati, mos lejoni që ëndrrat tuaja të vdesin, kontaktoni z. Fred më shumë, për një kredi të shpejtë dhe të besueshme. Ne ofrojmë këtë lloj kredie më poshtë:
1 apartament biznesi loancommercialloan 3
kredi 4. automatike
kredi 5. kredi automatike, etj.
Ne ofrojmë kredi për klientë serioz dhe të sinqertë të cilët janë të gatshëm të bashkëpunojnë me ne me një normë interesi prej 3%, duke filluar nga 100,000.00 deri në 500,000,000,000.00.
Na kontaktoni shpejt përmes postës elektronike (fredmorefinance@gmail.com)
(Fredmorefinance@hotmail.com)
Numri i Whatsap: +919654763221
nënshkruar
drejtor
Z. Fred më shumë

 
At 10:35 e paradites, Blogger FRED MORE said...

Merr kredinë tuaj tani brenda 48 orësh
Diten e mire
Dëshironi të jeni sipërmarrës, të filloni një projekt ose të blini një apartament apo jeni në një rregullim financiar, ndihma juaj vjen tani, a keni humbur ëndrrën tuaj, duke u përpjekur të bëheni gati, mos lejoni që ëndrrat tuaja të vdesin, kontaktoni z. Fred më shumë, për një kredi të shpejtë dhe të besueshme. Ne ofrojmë këtë lloj kredie më poshtë:
1 apartament biznesi loancommercialloan 3
kredi 4. automatike
kredi 5. kredi automatike, etj.
Ne ofrojmë kredi për klientë serioz dhe të sinqertë të cilët janë të gatshëm të bashkëpunojnë me ne me një normë interesi prej 3%, duke filluar nga 100,000.00 deri në 500,000,000,000.00.
Na kontaktoni shpejt përmes postës elektronike (fredmorefinance@gmail.com)
(Fredmorefinance@hotmail.com)
Numri i Whatsap: +919654763221
nënshkruar
drejtor
Z. Fred më shumë

 
At 2:42 e pasdites, Blogger Mr shwn said...

A keni nevojë për një hua personale ose të biznesit? Kontaktoni me ne përmes postës elektronike në: (chasebanktransferdesk@gmail.com)

 
At 8:24 e paradites, Blogger You need an urgent loan? Contact: georgeanderson.loanfirm255@gmail.com said...

A jeni duke kërkuar për një kredi biznesi? kredi personale, hua për shtëpi, hua për veturë, kredi studentore, kredi për konsolidimin e borxhit, kredi e pasigurt, kredi për kapital sipërmarrje me një normë interesi prej 2%, aplikantët e interesuar duhet të na kontaktojnë përmes postës elektronike: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

Ofertë për kredi urgjente.

 
At 10:34 e paradites, Blogger Derek Douglas said...

Përshëndetje

Unë jam një huadhënës privat. Keni nevojë për një kredi legjitime, të ndershme, serioze dhe të shpejtë? Unë mund t'ju ndihmoj me kredi 100% garanci, unë ofroj kredi biznesi dhe personal me 3%, ne ju ndihmojmë me të gjitha llojet e kredive. Për më shumë informacion na kontaktoni në: easyloanfirm2020@gmail.com


Numri Whatsapp: +18582644849
Na dërgoni me email: easyloanfirm2020@gmail.com

Përshëndetje
Z. Derek Douglas
easyloanfirm2020@gmail.com

 
At 10:34 e paradites, Blogger Derek Douglas said...

Përshëndetje

Unë jam një huadhënës privat. Keni nevojë për një kredi legjitime, të ndershme, serioze dhe të shpejtë? Unë mund t'ju ndihmoj me kredi 100% garanci, unë ofroj kredi biznesi dhe personal me 3%, ne ju ndihmojmë me të gjitha llojet e kredive. Për më shumë informacion na kontaktoni në: easyloanfirm2020@gmail.com


Numri Whatsapp: +18582644849
Na dërgoni me email: easyloanfirm2020@gmail.com

Përshëndetje
Z. Derek Douglas
easyloanfirm2020@gmail.com

 
At 10:35 e paradites, Blogger Derek Douglas said...

Përshëndetje

Unë jam një huadhënës privat. Keni nevojë për një kredi legjitime, të ndershme, serioze dhe të shpejtë? Unë mund t'ju ndihmoj me kredi 100% garanci, unë ofroj kredi biznesi dhe personal me 3%, ne ju ndihmojmë me të gjitha llojet e kredive. Për më shumë informacion na kontaktoni në: easyloanfirm2020@gmail.com


Numri Whatsapp: +18582644849
Na dërgoni me email: easyloanfirm2020@gmail.com

Përshëndetje
Z. Derek Douglas
easyloanfirm2020@gmail.com

 
At 4:12 e pasdites, Blogger kelvinloan said...

OFERTA KUJDESI URGJIK, PRGJIGJE DITA NEDSE KENI KUJT KUJDES TR NDONSHME T AN DO GJITHA.
                  (Kelvinloans86@gmail.com)

  Ju jeni të mirëpritur në këtë kompani në këtë kompani Ne japim kredi personale
dhe kredi biznesi vetëm për një normë interesi prej 2%, ne ofrojmë kredi nga
4,000 dollarë në 5,000,000 dollarë,
  Nëse keni nevojë për një kredi për biznesin tuaj ose për të paguar borxhet tuaja, ju lutemi na kontaktoni sa më shpejt të jetë e mundur për të përpunuar formën e kredisë tuaj të aplikimit

FORMULARI I ZBATIMIT TAN KRKESS DHE FITONI TANI.

1. Emri i plotë: _________________
2. Numri i telefonit: __________________
3. Vendi: ___________________
4. Seksi: _____________________
5. Profesioni: _______________________
6. Të ardhurat mujore: ______________
7. Kërkohet shuma e huasë: ___________
8. Kohëzgjatja: __________________
9. Mosha: _______________________

Kontaktoni zyrën tonë me emailin më poshtë Email: kelvinloans86@gmail.com
WhatsApp: +2348130283464

Të fala,
Kredi Kelvin.

 
At 8:12 e paradites, Blogger williams james said...

Pershendetje te gjitheve. Pashë komente nga njerëz që tashmë morën hua për kredi nga zemra e pastër dhe më pas vendosa të aplikoj nën rekomandimet e tyre dhe vetëm disa orë më parë konfirmova në llogarinë time personale personale të një shumë totale prej 50,000 dollarë që kërkova. Ky është me të vërtetë një lajm i shkëlqyeshëm dhe unë po këshilloj të gjithë ata që kanë nevojë për kredi të vërtetë për të aplikuar përmes postës elektronike: [neuronfinancecreditunion@gmail.com] ose whatsapp +12133426359 Unë jam i lumtur që marr kredinë që kërkova.

 
At 7:37 e paradites, Blogger Offerta di prestito tra privati in Italia said...

ofertë kredie midis një individi serioz dhe të ndershëm

Unë ju paraqes një ofertë kredie mes njerëzve për t'ju lejuar të realizoni ëndrrat tuaja pa shqetësime. Unë shkruaj tekstin tim në këtë sit për t'ju ndihmuar të merrni një financim të shpejtë dhe serioz. Emaili im: credito.agencia.rapido@gmail.com
përzemërsisht

 
At 7:38 e pasdites, Blogger Thompson gary said...

Përshëndetje !

A keni nevojë për shërbim të ligjshëm dhe të shpejtë të huasë?

Aplikoni tani dhe merrni urgjentisht paratë tuaja!

* Pozicioni midis 5000 deri 50 milion
* Zgjidhni midis 1 deri 30 vjet për të shlyer.
* Kushtet fleksibël të kredisë.
Të gjitha këto dhe më shumë, ju lutemi na kontaktoni.
Emri i plotë: ..........
Numër telefoni:.......
Të ardhurat mujore: .............
Vendi ...............................
Qëllimi i Huasë ...........
Shuma e nevojshme .................
Statusi i huasë ............
Kohëzgjatja: ...........................

Na kontaktoni me email: thompson.loanservice@gmail.com
Të menaxhimit.
Kontaktoni kredinë e Shpejtë tani!

 
At 3:24 e paradites, Blogger Max Bent said...

A keni nevojë për një kredi urgjente për të pastruar borxhet tuaja ose keni nevojë për një kredi kapitali për të përmirësuar biznesin tuaj? A jeni refuzuar nga bankat dhe agjensitë e tjera financiare? Keni nevojë për një konsolidim kredie ose hipotekë? Mos kërkoni më, pasi jemi këtu për t'i bërë të gjitha problemet tuaja financiare një të kaluarën. Na kontaktoni me email:

oceanfmortgages@gmail.com
oceanfmortgages@gmail.com

Kjo është Hipoteka e Financave të Oqeanit. Ne ofrojmë kredi për ata që janë të interesuar në një normë të arsyeshme interesi prej 2%. Gama sillet nga 5,000,00 dollarë deri në një maksimum prej 100,000,000.00 dollarë.

 
At 8:56 e paradites, Blogger catherine said...

Keni nevojë për një kredi borxhi për të paguar faturat? Merrni kontrollin e borxhit tuaj Sot Ofertë e Kredisë për Zgjerimin e Biznesit Tani? Keni nevojë për një kredi për të paguar Faturat? Keni nevojë për kredi? A keni nevojë për një kredi personale? Kredi për zgjerimin e biznesit? Fillimi i biznesit, arsimi, hua për konsolidimin e borxhit Kredi për para të vështira hua për ndonjë gjë? Ne ofrojmë kredi me normë të ulët interesi prej 2% pa kontroll kredie, na dërgoni me email: catherineloanfirm96@gmail.com

 
At 8:57 e paradites, Blogger catherine said...

Keni nevojë për një kredi borxhi për të paguar faturat? Merrni kontrollin e borxhit tuaj Sot Ofertë e Kredisë për Zgjerimin e Biznesit Tani? Keni nevojë për një kredi për të paguar Faturat? Keni nevojë për kredi? A keni nevojë për një kredi personale? Kredi për zgjerimin e biznesit? Fillimi i biznesit, arsimi, hua për konsolidimin e borxhit Kredi për para të vështira hua për ndonjë gjë? Ne ofrojmë kredi me normë të ulët interesi prej 2% pa kontroll kredie, na dërgoni me email: catherineloanfirm96@gmail.com

 
At 10:40 e paradites, Blogger Mohammad Ismali said...

kesaksian nyata dan kabar baik !!!

Nama saya mohammad, saya baru saja menerima pinjaman saya dan telah dipindahkan ke rekening bank saya, beberapa hari yang lalu saya melamar ke Perusahaan Pinjaman Dangote melalui Lady Jane (Ladyjanealice@gmail.com), saya bertanya kepada Lady jane tentang persyaratan Dangote Loan Perusahaan dan wanita jane mengatakan kepada saya bahwa jika saya memiliki semua persyarataan bahwa pinjaman saya akan ditransfer kepada saya tanpa penundaan

Dan percayalah sekarang karena pinjaman rp11milyar saya dengan tingkat bunga 2% untuk bisnis Tambang Batubara saya baru saja disetujui dan dipindahkan ke akun saya, ini adalah mimpi yang akan datang, saya berjanji kepada Lady jane bahwa saya akan mengatakan kepada dunia apakah ini benar? dan saya akan memberitahu dunia sekarang karena ini benar

Anda tidak perlu membayar biayaa pendaftaran, biaya lisensi, mematuhi Perusahaan Pinjaman Dangote dan Anda akan mendapatkan pinjaman Anda

untuk lebih jelasnya hubungi saya via email: mahammadismali234@gmail.comdan hubungi Dangote Loan Company untuk pinjaman Anda sekarang melalui email Dangotegrouploandepartment@gmail.com

 
At 6:32 e pasdites, Blogger Roberto Anderson said...

Përshëndetje, unë jam Helen Frinch, aktualisht jetoj në Mynih, Gjermani. Në këtë kohë unë jam një e ve me Katër fëmijë dhe kam ngecur në një situatë financiare në Dhjetor 2019 dhe më duhej të rifinancoj dhe të paguaj faturat. Unë u përpoqa të kërkoja hua nga disa ndërmarrje kredie, private dhe korporative, por kurrë me sukses, dhe shumica e bankave nuk pranuan kredinë time. Por siç e dëshiron Zoti, unë u njoha me një njeri të Zotit, një huadhënës privat të kredisë që më dha një kredi prej 100,000 EUR dhe sot unë zotëroj një biznes dhe fëmijët e mi janë mirë në këtë kohë, nëse duhet të kontaktoni me ndonjë kompani me referencë për të siguruar një kredi të pasigurt, pa kontroll kredie, pa nënshkrues me vetëm 2% normë interesi dhe plane dhe planifikim më të mirë pagese, kontaktoni z. Roberto Anderson (robertoandersonloan.inc@gmail.com). ai nuk e di se po e bëj këtë, por unë jam shumë i lumtur tani dhe vendosa që njerëzit të dinin më shumë për të dhe unë gjithashtu dua që Zoti ta bekojë atë më shumë. Mund ta kontaktoni përmes emailit të tij: ROBERTOANDERSONLOAN.INC@GMAIL.COM.

 
At 4:59 e pasdites, Blogger FRED MORE said...

Merr kredinë tuaj tani brenda 48 orësh

Diten e mire

Dëshiron të jesh një sipërmarrës, të fillosh një projekt apo të blesh një apartament apo je në një gjendje financiare, ndihma jote vjen tani, a e ke humbur ëndrrën, po përpiqesh të bëhesh gati, mos i le ëndrrat të vdesin, kontakto z. Fred më shumë, për një kredi të shpejtë dhe të besueshme.
Ne ofrojmë këtë lloj kredie më poshtë:

1 kredi biznesi
komercial
kredi apartament 3-të

kredi 4. automatike

kredi 5. kredi automatike, etj.

Ne ofrojmë kredi për klientë serioz dhe të sinqertë, të cilët janë të gatshëm të bashkëpunojnë me ne me një normë interesi prej 3%, duke filluar nga 100,000.00 deri në 500,000,000,000.00.

Na kontaktoni shpejt përmes postës elektronike (fredmorefinance@gmail.com)

(Fredmorefinance@hotmail.com)

Numri i Whatsap: +919654763221

nënshkruar

drejtor

Z. Fred më shumë

 
At 5:00 e pasdites, Blogger FRED MORE said...

Merr kredinë tuaj tani brenda 48 orësh

Diten e mire

Dëshiron të jesh një sipërmarrës, të fillosh një projekt apo të blesh një apartament apo je në një gjendje financiare, ndihma jote vjen tani, a e ke humbur ëndrrën, po përpiqesh të bëhesh gati, mos i le ëndrrat të vdesin, kontakto z. Fred më shumë, për një kredi të shpejtë dhe të besueshme.
Ne ofrojmë këtë lloj kredie më poshtë:

1 kredi biznesi
komercial
kredi apartament 3-të

kredi 4. automatike

kredi 5. kredi automatike, etj.

Ne ofrojmë kredi për klientë serioz dhe të sinqertë, të cilët janë të gatshëm të bashkëpunojnë me ne me një normë interesi prej 3%, duke filluar nga 100,000.00 deri në 500,000,000,000.00.

Na kontaktoni shpejt përmes postës elektronike (fredmorefinance@gmail.com)

(Fredmorefinance@hotmail.com)

Numri i Whatsap: +919654763221

nënshkruar

drejtor

Z. Fred më shumë

 
At 9:33 e paradites, Blogger Unknown said...

Në mënyrë që të riformuloni ekonominë e saj pas një periudhe të vështirë pushimesh, të stabilizoni biznesin e saj, të filloni aktivitetin e tij, të paguani borxhet ose kreditë e energjisë elektrike, të bëni furnizime në dyqanin e tij dhe kredi për arsye mjekësore, si dhe për të gjitha investimet ose blerjet dhe shumë nevoja të tjera, ne u japim hua të gjithë njerëzve që dëshirojnë të operojnë në një nga kreditë dhe fushat e përmendura më lart. Kredi të besueshme dhe të sigurta me njerëz me karakter të mirë bëhen nga një bankë korporative ndërkombëtare. Kështu që norma e interesit është 3% me ulje nëse është e mundur për kredi që variojnë nga 100,000 euro deri në 1.000.000 euro. A jeni të interesuar zotërinj dhe zonja?

Email: gustaverodriguez112@gmail.com

 
At 9:34 e paradites, Blogger Unknown said...

Në mënyrë që të riformuloni ekonominë e saj pas një periudhe të vështirë pushimesh, të stabilizoni biznesin e saj, të filloni aktivitetin e tij, të paguani borxhet ose kreditë e energjisë elektrike, të bëni furnizime në dyqanin e tij dhe kredi për arsye mjekësore, si dhe për të gjitha investimet ose blerjet dhe shumë nevoja të tjera, ne u japim hua të gjithë njerëzve që dëshirojnë të operojnë në një nga kreditë dhe fushat e përmendura më lart. Kredi të besueshme dhe të sigurta me njerëz me karakter të mirë bëhen nga një bankë korporative ndërkombëtare. Kështu që norma e interesit është 3% me ulje nëse është e mundur për kredi që variojnë nga 100,000 euro deri në 1.000.000 euro. A jeni të interesuar zotërinj dhe zonja?
Email: gustaverodriguez112@gmail.com

 
At 5:20 e pasdites, Blogger Max Bent said...

Keni nevojë për një kredi urgjente për të pastruar borxhet tuaja ose keni nevojë për një kredi kapitali për të përmirësuar biznesin tuaj? A jeni refuzuar nga bankat dhe agjensitë e tjera financiare? Keni nevojë për një konsolidim kredie ose hipotekë? Mos kërkoni më, pasi jemi këtu për t'i bërë të gjitha problemet tuaja financiare një të kaluarën. Kontaktoni me email:

oceanfmortgages@gmail.com
oceanfmortgages@gmail.com

Kjo është Hipoteka e Financave të Oqeanit. Ne ofrojmë kredi për ata që janë të interesuar në një normë të arsyeshme interesi prej 2%. Gama sillet nga 5,000.00 Euro deri në maksimum 100,000,000.00 Euro.

 
At 12:07 e pasdites, Blogger morris said...

Do you need a quick long or short term loan with a relatively low interest
rate as low as 3%? We offer business loan, personal loan, home loan,auto
loan, student loan, debt consolidation loan e.t.c. no matter your credit
score. We are guaranteed in giving out financial services to our numerous
clients all over world. With our flexible lending packages, loans can be
processed and transferred to the borrower within the shortest time
possible, contact our specialist for advice and finance planning. If you
need a quick loan contact us at: email : gwilliams18443@gmail.com

call or add us on what's app +1 979-773-8662

 
At 12:08 e pasdites, Blogger morris said...

Are You Financially down? Grab this life time financial loan offer and give
your business, education, homes and construction a lift. $10,000.00 to
$40,000,000.00 with a maximum of 50 years at 2.0%. Contact us with the
information below so that we can proceed.. Contact us today at:https
1. Full Names:______
2. Contact Address:__________
3.Country __________
4. Loan Amount Needed:_________
5. Duration of the loan: _________
6. Direct telephone number:________
7. Purpose of the Loan:________
8.Age.__________________
9.Sex.__________________
10.Occupation.___________
11.Monthly Income._________

Regards.

John Williams

CONTACT US WITH THIS EMAIL: johnwilliamsj687@gmail.com

 
At 10:04 e paradites, Blogger ben said...

Ne jemi te specializuar në shërbimet financiare, duke ofruar kredi vendore / ndërkombëtare, duke siguruar mundësi huazimi të sigurta dhe të pasigurta për individët dhe organet e bashkëpunimit me një normë shumë konkurruese të huasë dhe kushte fleksibël për të përmbushur rrethanat e financave. Nuk ka rëndësi nëse keni një rezultat të dobët kredie, ne ende mund t'ju sigurojmë para të shpejta për të papriturat Na kontaktoni tani për kredi të shpejta dhe të përballueshme për tu përshtatur me të gjitha buxhetet dhe kërkesat: socialfundltd@gmail.com

 
At 1:00 e pasdites, Blogger FRED MORE said...

A keni nevojë për një hua? Jeni financiarisht poshtë, Mos bërtitni më, Problemi financiar nuk është asgjë për të qarë, është diçka për të cilën duhet të luftojmë në një Dashuri, Mirëkuptim, Besim dhe Unitet. Kështu që besimi ynë si Konsulentë Ligjorë Financiar po i jep fund vështirësive financiare. Ne jemi investitorë që ofrojnë shërbime financiare dhe specializohemi në të dy projektet fillestare, Financat e Brendshme dhe bizneset ekzistuese që kanë nevojë për fonde ose Kredi për zgjerim. Ne jemi të përkushtuar të ndihmojmë bizneset të zhvillohen dhe të kenë sukses. Kontaktoni me ne sot përmes adresës së postës elektronike: fredmorefinance@gmail.com ose
WhatsApp: +19792912614

 
At 6:20 e pasdites, Blogger LANLAZAR MARCUS said...

Përshëndetje,

A keni nevojë për një kredi urgjente për të zgjidhur nevojat tuaja financiare? Ne ofrojmë kredi që variojnë nga 2.000,00 deri në 100,000,000.00, jemi të besueshëm, të fuqishëm, të shpejtë dhe dinamikë, pa kontroll kredie dhe ofron një garanci 100% kredi të huaja gjatë periudhës së këtij transferimi.

Ne gjithashtu kemi lëshuar një kredi të gjithë monedhën me 3% norma të interesit për të gjitha kreditë .... Nëse jeni të interesuar kthehuni tek ne përmes adresës së emailit të kompanisë

Kjo email: Ju lutemi na riktheheni, nëse jeni të interesuar, përmes: zekoceanfinance1@gmail.com
zekoceanfinance@gmail.comTë fala,

Z. Lanlazar Marcus

zekoceanfinance@gmail.com
zekoceanfinance1@gmail.com

 
At 7:15 e pasdites, Blogger Catherine Cole said...

diten e mire,

Nëse jeni burrë biznesi apo grua? Nëse jeni në ndonjë stres financiar ose keni nevojë për fonde për të filluar biznesin tuaj? Keni nevojë për hua për hua të borxhit ose për të paguar faturat? A keni një rezultat të ulët kredie dhe e keni të vështirë të merrni një kredi nga bankat vendore dhe institucionet e tjera financiare?

A keni nevojë për një kredi apo financë siç janë:

a) kredi personale
b) arsimimi,
c) Konsolidimi i borxhit,
d) zgjerimi,
e) etj

Ne u ofrojmë kredi individëve, firmave dhe organeve bashkëpunuese me 3% normë interesi për çdo vit, Shuma minimale që mund të huazoni është 2,000.00 euro deri në Maksimumin prej 50 Milion Euro. Ju lutemi nëse jeni të interesuar na kontaktoni me informacionin e-mail më poshtë.

KONTAKTONI TANI: info.trustfirm2012@gmail.com
EMRI: Zonja Catherine ColeKredi e shpejtë dhe e lehtë në dispozicion

 
At 7:15 e pasdites, Blogger Catherine Cole said...

diten e mire,

Nëse jeni burrë biznesi apo grua? Nëse jeni në ndonjë stres financiar ose keni nevojë për fonde për të filluar biznesin tuaj? Keni nevojë për hua për hua të borxhit ose për të paguar faturat? A keni një rezultat të ulët kredie dhe e keni të vështirë të merrni një kredi nga bankat vendore dhe institucionet e tjera financiare?

A keni nevojë për një kredi apo financë siç janë:

a) kredi personale
b) arsimimi,
c) Konsolidimi i borxhit,
d) zgjerimi,
e) etj

Ne u ofrojmë kredi individëve, firmave dhe organeve bashkëpunuese me 3% normë interesi për çdo vit, Shuma minimale që mund të huazoni është 2,000.00 euro deri në Maksimumin prej 50 Milion Euro. Ju lutemi nëse jeni të interesuar na kontaktoni me informacionin e-mail më poshtë.

KONTAKTONI TANI: info.trustfirm2012@gmail.com
EMRI: Zonja Catherine ColeKredi e shpejtë dhe e lehtë në dispozicion

 
At 9:11 e paradites, Blogger Max Bent said...

Keni nevojë për një kredi urgjente për të pastruar borxhet tuaja ose keni nevojë për një kredi kapitali për të përmirësuar biznesin tuaj? A jeni refuzuar nga bankat dhe agjensitë e tjera financiare? Keni nevojë për një konsolidim kredie ose hipotekë? Mos kërkoni më, pasi jemi këtu për t'i bërë të gjitha problemet tuaja financiare një të kaluarën. Kontaktoni me email:

oceanfmortgages@gmail.com
oceanfmortgages@gmail.com

Kjo është Hipoteka e Financave të Oqeanit. Ne ofrojmë kredi për ata që janë të interesuar në një normë të arsyeshme interesi prej 2%. Gama sillet nga 5,000.00 Euro deri në maksimum 100,000,000.00 Euro.

 
At 10:27 e pasdites, Blogger UNICREDIT FAST LOAN said...

Diten e mire,

  Po kërkoni një kredi urgjente? Kontaktoni KUJTN E FUNDIT UNICREDIT tani për transaksionin tuaj të menjëhershëm. Fastshtë shpejt e lehtë dhe e sigurt.

INFORMACIONI KONTAKT:

Email: unicreditfastloan@gmail.com

Telefoni: +17815611941

Facebook: Kredi e shpejtë e unicredit

Instagram: Kredi e shpejtë e unicredit

Twitter: @FastUnicredit

LinkedIn: Kredi e shpejtë e unicredit

Merrni kredinë tuaj të shpejtë me vetëm tre hapa.

 
At 10:07 e paradites, Blogger Seòras Williams said...

A jeni financiarisht poshtë? Grab këtë kohë ofertë kredie financiare dhe të japin
biznesi, arsimi, shtëpitë dhe ndërtimi i një ngritjeje. $ 10,000.00 në
$ 40,000,000.00 me një maksimum prej 50 vjetësh në 2.0%. Na kontaktoni me
informacione më poshtë në mënyrë që të mund të vazhdojmë .. Na kontaktoni sot në: https
1. Emrat e Plotë: ______
2. Adresa e Kontaktit: __________
3.Kontrolli __________
4. Shuma e huasë e nevojshme: _________
5. Kohëzgjatja e kredisë: _________
6. Numri i drejtpërdrejtë i telefonit: ________
7. Qëllimi i huasë: ________
8.Age .__________________
9.Sex .__________________
10.Occupation .___________
11. Të ardhurat mujore ._________

Të fala.

George Williams

KONTAKTONI ME K THT E EMAIL: gwilliams18443@gmail.com

 
At 10:07 e paradites, Blogger Seòras Williams said...

Keni nevojë për një kredi të shpejtë afatgjatë ose të shkurtër me një interes relativisht të ulët
shkalla e ulët sa 2%? Ne ofrojmë kredi biznesi, kredi personale, kredi për shtëpi, auto
hua, hua studentore, hua për konsolidimin e borxhit e.t.c. pa marrë parasysh kredinë tuaj
të shënuar. Ne jemi të garantuar në dhënien e shërbimeve financiare për numrat tanë të shumtë
klientë në të gjithë botën. Me paketat tona të kreditimit fleksibël, kreditë mund të jenë
përpunohen dhe transferohen te huamarrësi brenda afatit më të shkurtër
të jetë e mundur, kontaktoni specialistin tonë për këshilla dhe planifikimin e financave. nëse ti
keni nevojë për një kredi të shpejtë na kontaktoni në: email: johnwilliamsj687@gmail.com

telefononi ose na shtoni në atë që aplikacioni +1 979-773-8662

 
At 10:08 e paradites, Blogger Seòras Williams said...


I am Mrs. Rose, Tina Domonkos. I have offered to make you the beneficiary to my funds worth $45.3 million dollars. Contact me back if you have interest.via my personal email: (rose.ttina@aol.com) for more details

 
At 7:45 e paradites, Blogger Catherine said...

Oferta për kredi (Aplikoni tani)
A keni nevojë për një kredi për biznesin tuaj për të përmirësuar ?, Borxhi i Konsolidimit të Kredisë tuaj, kredi për përdorim personal, kredi, karta krediti, kredi, Kujdesi mjekësor, Kredi për veturë, hipotekë, kredi studentore, kredi për ndonjë qëllim? e.t.c. Këtu vjen Lajmi i mirë është kredia nga oferta masive e kredisë vjetore, Merrni kredi me interes 2% në vit, plotësoni formularin në një Hurry tani
dhe duke përdorur këto detaje nëse interesohen, kontaktoni përmes:
catherineloanfirm96@gmail.com për më shumë udhëzues informacioni.

DETAJE TPL APLIKIMIT
Emri i plotë —————
Gjinia: ___________________
Adresa e kontaktit :____________
Vendi: ______________
Gjendja: ___________________
Shuma e nevojshme si kredi: _____
Kohëzgjatja e huasë: ____________
Profesioni: _______________
Aplikime për kredi: ________
Telefon: _________________

Të fala
Zonja Catherine Rodriquez
Email: catherineloanfirm96@gmail.com

 
At 7:45 e paradites, Blogger Catherine said...

Oferta për kredi (Aplikoni tani)
A keni nevojë për një kredi për biznesin tuaj për të përmirësuar ?, Borxhi i Konsolidimit të Kredisë tuaj, kredi për përdorim personal, kredi, karta krediti, kredi, Kujdesi mjekësor, Kredi për veturë, hipotekë, kredi studentore, kredi për ndonjë qëllim? e.t.c. Këtu vjen Lajmi i mirë është kredia nga oferta masive e kredisë vjetore, Merrni kredi me interes 2% në vit, plotësoni formularin në një Hurry tani
dhe duke përdorur këto detaje nëse interesohen, kontaktoni përmes:
catherineloanfirm96@gmail.com për më shumë udhëzues informacioni.

DETAJE TPL APLIKIMIT
Emri i plotë —————
Gjinia: ___________________
Adresa e kontaktit :____________
Vendi: ______________
Gjendja: ___________________
Shuma e nevojshme si kredi: _____
Kohëzgjatja e huasë: ____________
Profesioni: _______________
Aplikime për kredi: ________
Telefon: _________________

Të fala
Zonja Catherine Rodriquez
Email: catherineloanfirm96@gmail.com

 
At 11:21 e paradites, Blogger Unknown said...

Kreditë e kësteve janë zakonisht mënyra më e sigurtë dhe më e përgjegjshme për të marrë hua para.Një kredi e konsolidimit të borxhit mund të jetë në gjendje të përmirësojë gjendjen tuaj financiare.Kreditë e këqia Të Kredisë: Marrja e një kredie të keqe është një vendim i madh.Sigurohu që të zgjedhësh një partner financiar që do të të ndihmojë të kesh sukses sot dhe në të ardhmen.Shërbimet amerikane Të Huave Janë këtu për të përmbushur të gjitha nevojat tuaja financiare.
ceomichaeldennis@gmail.com

 
At 11:32 e paradites, Blogger martines said...

Po kërkoni lirinë financiare? A jeni në borxh, a keni nevojë për një kredi për të filluar një biznes të ri? Apo jeni i falimentuar, a keni nevojë për kredi për të blerë një makinë apo shtëpi? A po e mohoni përgjithmonë fondin tuaj të bankës? A doni të përmirësoni financat tuaja? Keni nevojë për një kredi për të paguar faturat tuaja? Mos shikoni më tej, ju mirëpresim ngrohtësisht të merrni të gjitha llojet e kredive me një normë interesi shumë të përballueshme prej 3% për më shumë informacion. Na kontaktoni tani me email: socialfundltd@gmail.com

 
At 11:04 e paradites, Blogger Abigail Mills said...

MIR W SE VINI MIR SE VINI MIRS ABIGAIL abigailmills.loans227@gmail.com qëllimi ynë është të ofrojmë një Shërbim të shkëlqyeshëm profesional.

A jeni një burrë biznesi apo një grua? A jeni në ndonjë rrëmujë financiare apo keni nevojë për fonde për të filluar biznesin tuaj? A keni nevojë për një kredi për të filluar një Shkallë të Vogël dhe biznes të mesëm të bukur? A keni një rezultat të ulët kredie dhe po e keni të vështirë të merrni kredi kapitale nga bankat vendore dhe institucionet e tjera financiare ?.

Kreditë tona janë të siguruara mirë për sigurinë maksimale është përparësia jonë, Qëllimi ynë kryesor është t'ju ndihmojmë të merrni shërbimet që ju meritoni, Programi ynë është mënyra më e shpejtë për të marrë atë që ju nevojitet në një moment të shpejtë. Ulja e pagesave për të lehtësuar tendosjen e shpenzimeve mujore. Fitoni fleksibilitet me të cilin mund të përdorni për çdo qëllim - nga pushimet, deri në arsim, deri te blerjet unike

Ne ofrojmë një gamë të gjerë shërbimesh financiare, të cilat përfshijnë: Kredi Personale, Kredi për konsolidimin e borxhit, Kredi për Biznes, Kredi për Edukim, Kredi të Sigurtë të Hipotekës, Kredi të pasigurt, Kredi për Hipotekë, Kredi Paguaj, Kredi Studentore, Kredi Tregtare, Kredi për Kredi, Kredi për Investime, Kredi për zhvillim, hua për blerje, kredi për ndërtim, me normë të ulët interesi në 2% në anulim për individë, kompani dhe organe të korporatave. Merrni më të mirën për familjen tuaj dhe zotëroni shtëpinë tuaj të ëndrrave, si dhe me skemën tonë të Kredisë së Përgjithshme.

Ne ofrojmë të gjithë llojin e kredive - APLIKOHEN P FORR kredi të paqëndrueshme.

Ju lutemi na kontaktoni për më shumë informacion: abigailmills.loans227@gmail.com
Ju lutemi na shkruani përsëri me informacionin për kredinë;

INFORMACIONI I BARNAVE

1) Emrat e Plotë:
2) Vendi:
3) Adresa:
4) Shteti:
5) Sex:
6) Gjendja martesore:
7) Te
8) Numri i telefonit:
9) Të ardhurat mujore:
10) Tjetra e Kin:
11) Shuma e huasë e nevojshme:
12) Kohëzgjatja e huasë:
13) Qëllimi i huasë:
14) Datën specifike për të cilën keni nevojë për kredi:

Nëse jeni të interesuar të merrni një kredi, atëherë na shkruani me mirësi me kërkesën e kredisë.
Ju lutemi na kontaktoni për më shumë informacion: abigailmills.loans227@gmail.com

Sinqerisht,
Zonja Abigail Mills
abigailmills.loans227@gmail.com

Ne mezi presim të dëgjojmë nga ju ASAP

Aplikantët e interesuar duhet të na kontaktojnë me email: abigailmills.loans227@gmail.com

 
At 11:05 e paradites, Blogger Abigail Mills said...

Emri im është Zonja Abigail Mills ne jemi një huadhënës i ri i huazimeve legjitime të vitit 2020 dhe ne dëshirojmë të ndihmojmë çdo organ që ka nevojë për ndihmë financiare që ne ofrojmë që nga 500,000.00 dollarë dhe 5,000,000,00 $ dhe ne gjithashtu japim kredi në euro më lart se kështu që nëse keni nevojë për ndihmë ju lutemi dërgoni na dërgoni një email në: abigailmills.loans227@gmail.com në mënyrë që transaksioni juaj i huasë të mund të ndodhë tani ju do të jeni me kredinë tuaj në 8 orët e ardhshme ai është një transferim i shpejtë dhe është i sigurt pa asnjë vonesë. Pra, me email: abigailmills.loans227@gmail.com nëse jeni të interesuar

Email: abigailmills.loans227@gmail.com

 
At 11:05 e paradites, Blogger Abigail Mills said...

Ne ofrojmë të gjithë llojin e kredive - APLIKOHEN P FORR kredi të paqëndrueshme.

A jeni një burrë biznesi apo një grua? A jeni në ndonjë rrëmujë financiare apo keni nevojë për fonde për të filluar biznesin tuaj? A keni nevojë për një kredi për të filluar një Shkallë të Vogël dhe biznes të mesëm të bukur? A keni një rezultat të ulët kredie dhe e keni të vështirë të merrni kredi kapitale nga bankat vendore dhe institucionet e tjera financiare ?. Aplikantët e interesuar duhet të na kontaktojnë me email: abigailmills.loans227@gmail.com

Kreditë tona janë të siguruara mirë për sigurinë maksimale është përparësia jonë, Qëllimi ynë kryesor është t'ju ndihmojmë të merrni shërbimet që ju meritoni, Programi ynë është mënyra më e shpejtë për të marrë atë që ju nevojitet në një moment të shpejtë. Ulja e pagesave për të lehtësuar tendosjen e shpenzimeve mujore. Fitoni fleksibilitet me të cilin mund të përdorni për çfarëdo qëllimi nga pushimet, në arsim, deri te blerjet unike. Aplikantët e interesuar duhet të na kontaktojnë me email: abigailmills.loans227@gmail.com

Ne ofrojmë një gamë të gjerë shërbimesh financiare të cilat përfshijnë: Planifikimin e Biznesit, Financat Tregtare dhe të Zhvillimit, Pronë dhe Hipoteka, Huatë për Konsolidimin e Borxhit, Kredi Biznesi, Huatë private, Kredi të Rifinancimit të Shtëpi me normë të ulët interesi në 2.00% në anulim për individë, kompani dhe organet e korporatave. Merrni më të mirën për familjen tuaj dhe zotëroni shtëpinë tuaj të ëndrrave, si dhe me skemën tonë të Kredisë së Përgjithshme. Aplikantët e interesuar duhet të na kontaktojnë me email: abigailmills.loans227@gmail.com

Ne ofrojmë të gjithë llojin e kredive - APLIKOHEN P FORR kredi të paqëndrueshme.

Ju lutemi na kontaktoni për më shumë informacion: abigailmills.loans227@gmail.com
Ju lutemi na shkruani përsëri me informacionin për kredinë;
- Emri i plotë:
- Shuma e kredisë e nevojshme:
- Kohëzgjatja e huasë:
- Qëllimi i huasë:
- Qytet-shtet:
- Telefon:
- Si dëgjuat për ne:

Nëse jeni të interesuar të merrni një kredi, atëherë na shkruani me mirësi me kërkesën e kredisë. Ju lutemi na kontaktoni për më shumë informacion: abigailmills.loans227@gmail.com
Sinqerisht,
Zonja Abigail Mills

Ne mezi presim të dëgjojmë nga ju ASAP

Aplikantët e interesuar duhet të na kontaktojnë me email: abigailmills.loans227@gmail.com

 
At 11:05 e paradites, Blogger Abigail Mills said...

Pershendetje te gjitheve

Emri im është Han Seddjjk unë jam nga shqipëria kam kërkuar një hua në internet dhe gjithçka që unë marr është scammers por e gjeta këtë kompani kredie të quajtur ndërmarrje kredie Abigail Mills dhe i kam parë njerëzit në internet të dëshmojnë për atje vepra të mira kështu që vendosa të provoj nëse do të jem i lumtur edhe një herë, kështu që kam aplikuar për një kredi prej 350,000.00 Euro dhe huadhënësi i kredisë Znj. Abigail Mills më siguroi që në 8 orë kredia ime do të jetë në llogarinë time bankare, kështu që sot kur isha duke punuar kam marrë një mesazh nga banka ime që ekzistojnë disa fonde prej 350,000.00 Euro në llogarinë time dhe falënderoj Abigail Mills sepse ajo është e vërtetë kështu që nëse keni nevojë për ndonjë kredi në internet ju lutem mos u mashtroni sikur unë të aplikoni nga kjo kompani sepse ajo është e vetmja kompani e vërtetë që jep kredi në internet. Adresa e tyre e postës është abigailmills.loans227@gmail.com

 
At 11:05 e paradites, Blogger Abigail Mills said...

Emri im është Cynthia Bukuroshe unë jam nga Shqipëria sapo mora kredinë time nga një kompani e re kredie legjitime e vitit 2020 dhe emri i kompanisë që më ndihmoi me kredinë time sot është kompani e kredisë Abigail Mills ato janë kompania më e bukur e huasë që kam pasur ndonjëherë hasa me aplikova për një kredi prej tyre dje dhe e vetmja gjë që bëra ishte të paguaj tarifën e transferimit të cilën ata thanë se duhet ta paguaj dhe menjëherë e bëj pagesën në 12 orët e ardhshme kur isha me kredinë time më falni nuk mund të them sa më kanë ndihmuar, por është një shumë e madhe parash, kështu që të gjithë nëse keni nevojë për një kredi të vërtetë, kjo është kompania e duhur e kredisë për të kontaktuar adresën e tyre të postës është abigailmills.loans227@gmail.com

 
At 11:06 e paradites, Blogger Abigail Mills said...

Dita e mbarë të gjithë emri im është Arnisa Nihada Desiree dhe unë jam nga Durrësi, Shqipëri dua ta shfrytëzoj këtë shans që kam tani për ta shkruar këtë mesazh në internet nëse dikush nga ju po kërkon një kredi të vërtetë kjo është kompania e duhur për të kontaktuar me jam një grua biznesi dhe kam aplikuar për një kredi në një kompani legjitime të vitit 2018 dhe emri i kompanisë është kompani kredie Abigail Mills që ata kanë ndihmuar njerëzit që nga viti 2018 dhe ne jemi në vitin 2020 tani dhe unë thjesht kam marrë kredinë time nga ata kështu që nëse dikush nga ju keni nevojë për një kredi të shkoni dhe të aplikoni prej tyre, sepse ato janë të vërteta, ju lutem vetëm juve që keni nevojë për ndihmë me një kredi mos u mashtroni për këtë arsye unë jam duke përdorur këtë shans për të shkruar këtë mesazh në internet nëse keni nevojë për një kredi Kredia e ligjshme aplikoni nga kjo kompani në mënyrë që të mos merrni mashtrim kur aplikoni nga një kompani e gabuar. adresa e tyre e-mail është abigailmills.loans227@gmail.com.

Bëni një ditë të mbarë për të gjithë dhe lutem që të gjithë jeni të lumtur siç jam sot

 
At 11:06 e paradites, Blogger Abigail Mills said...

Emri im është Koranfo Diellor Flavio dhe unë jam nga Shqipëria dhe jetoj në qytetin e Tiranës dua ta përdor këtë herë për t’i thënë të gjithëve në internet se si e mora kredinë time pasi u skamërova 3 herë kërkova një hua nga Abigail Mills Kompania e kredisë dje pashë që njerëzit dëshmojnë për veprat e saj të mira dhe për mënyrën sesi ajo i ndihmoi njerëzit kështu që vendosa të aplikoj dhe ajo më tha se çfarë duhej të bëja isha i frikësuar por unë e bëra këtë sot në mëngjes tani thjesht mora një alarm nga banka ime se ka para në llogarinë time dhe kam kontrolluar shumën dhe ishte kredia ime jam shumë e lumtur. Kështu që unë dua ta përdor këtë herë dhe të them të gjithëve në internet se kjo kompani është e vërtetë nëse keni nevojë për një kredi kjo kompani është kompania e duhur për të aplikuar nga mos u përhapet si unë sepse ka scammers atje aplikojnë nga kjo kompani dhe ti do të jesh i lumtur. adresa e tyre e postës është abigailmills.loans227@gmail.com

 
At 11:06 e paradites, Blogger Abigail Mills said...

Emri im është Fatjeta Grace Gezim jam nga Tirana Albania dua ta shfrytëzoj këtë herë për të shkruar në internet se sapo mora fondet e mia të kredisë prej 5 milion Euro nga kjo kompani e quajtur ndërmarrje kredie Abigail Mills në fillim nuk besoja se cilat ishin njerëzit duke thënë në internet por vendosa të provoja dhe bëra kërkesë për kredi 2 ditë më parë dhe sapo mora një telefonatë nga banka ime se ka shumë 5 milion Euro në llogarinë time dhe menjëherë kam marrë një alarm nga banka ime Abigail Mills ndërmarrja e kredisë më thirri dhe më pyeti nëse kam marrë kredinë time dhe u thashë atyre po, kështu që ata thanë se duhet të sjell më shumë njerëz atje kompani nëse dikush ka nevojë për një kredi, kështu që nëse me të vërtetë keni nevojë për një kredi kjo është kompania për të aplikuar nga ato janë vërtet të shkëlqyera dhe besoj tani që ekziston një kompani e vërtetë kredie që jep kredi dhe ajo kompani është kompani kredie Abigail Mills kështu që nëse dikush nga ju ka nevojë për një kredi urgjente dhe është e rëndësishme kjo është ndërmarrja e duhur për të aplikuar. Adresa e tyre e postës është abigailmills.loans227@gmail.com.

Më në fund jam vërtet i lumtur dhe mund të filloj biznesin tim tani. Faleminderit edhe një herë Abigail ju jeni të shkëlqyeshëm dhe Zoti ju bekoftë dhe kompaninë tuaj.

 
At 11:06 e paradites, Blogger Abigail Mills said...

Dita e mbarë Emri im është Roze Saemira Tirana Unë jam nga Shqipëria kjo kompani Abigail Mills për të cilën njerëzit po flasin është e vërtetë unë kurrë nuk kam kërkuar hua por thjesht kam thënë që duhet ta provoj këtë kompani dhe të shoh nëse ajo që njerëzit janë duke thënë është e vërtetë dhe unë kam aplikuar për një kredi prej tyre dje dhe unë thjesht e mora kredinë time sot nga kompania e kredisë Abigail Mills kushdo nëse lexoni këtë mesazh dhe keni nevojë për një kredi të aplikoni nga kjo kompani sepse ata do të ju ndihmojnë kjo kompani është e vetmja kompani që ofron kredi të vërtetë në internet. Kredia që unë aplikova prej tyre ishte 75,000.00 € dhe në 8 orë kohë mora kredinë time, në mënyrë që miqtë e mi të mos mashtrohen nëse keni nevojë për një kredi të vërtetë, kjo është ndërmarrja e duhur për të aplikuar. Nëse jeni të interesuar për kredi atje adresa e tyre e postës është abigailmills.loans227@gmail.com dhe numri i tyre whatsapp është +1 (575) 655-0066.

 
At 11:06 e paradites, Blogger Abigail Mills said...

Pershendetje te gjitheve

Unë jam Yllka Vetone Ardit dhe jam nga Berat Albania. Unë isha duke kërkuar një kredi në internet dhe u frikësova shumë dhe nuk kam kërkuar kurrë një hua më parë dhe kërkova shumë mirë dhe kërkova për një kompani të vërtetë atje. Unë gjeta një kompani të quajtur ndërmarrje kredie Abigail Mills dhe e shikoja dhe pashë ato që thoshin njerëzit për kjo kompani ishte e vërtetë unë vendosa të aplikoja për një kredi nga kompania dhe më duhej një hua prej 150,000.00 Euro për të filluar një biznes kur unë aplikova ajo më tha gjithçka që duhej ta bëja unë e bëra atë dhe ajo më siguroi që në 8 orë kohë unë do të bëhesha me huazën time i thashë mirë dhe unë prita në saktësisht 8 orë kohë ta marr kredinë time nga kjo kompani pasi po e shkruaj këtë tani nuk kam qenë kurrë e skamitur më parë dhe kjo kompani është e shkëlqyeshme kam dëgjuar njerëzit që flasin për mashtrime por kurrë më parë nuk jam mashtruar dhe falënderoj Zotin për këtë. Pra, të gjithë nëse keni nevojë për një kredi të vërtetë kjo është ndërmarrja e duhur për të aplikuar nga ata do t'ju ndihmojnë dhe koha që ata t'ju thonë se do të merrni kredinë tuaj që është koha e saktë kur do të merrni kredinë tuaj. Thjesht duhet ta shkruaj këtë mesazh për të gjithë në mënyrë që të mos pranoni të kërkoni një kredi nga një kompani e gabuar nëse keni nevojë për një kredi të vërtetë kontaktoni këtë kompani dhe do të jeni të lumtur. Adresa e tyre e postës është abigailmills.loans227@gmail.com.

 
At 11:07 e paradites, Blogger Abigail Mills said...

My name is Vinski Riad. I am from Gjirokaster in Albania. I want to write to the internet that if you need a real loan Abigail Mills is the real loan company that gives loan i applied for a loan from this company last week Friday and i just received my loan from them today so everyone if you need a real loan without been scammed this is the right company to apply from thus company is truly great and they are real so many people that have been scammed if you need a loan without being scammed this is the real company that gives loans i applied for a loan from this company Abigail Mills and i received my loan today so anyone around the world if you need a true loan locate this company and be rest assured that this company is going to put a smile to your face. the company can be contacted via mail their mail address is abigailmills.loans227@gmail.com and there whatsapp number is +1 (575)655-0066. Thanks to anyone that will read this message this company does not know am doing this am only doing it for people in need of a real loan to be safe.

 
At 11:07 e paradites, Blogger Abigail Mills said...

Emri im është Daniel Cevdet Fitore dhe unë jam nga Shqipëria që jetoj në një qytet të Durrësit. Keni kërkuar për një kredi në internet pasi nuk mund të merrni një kredi nga banka ime dhe kanë gjetur vetëm njerëz që më përhapin paratë e mia. Javën e kaluar u mashtrova nga një kompani kredie dhe Zoti e di që isha gati për t'i dhënë fund jetës sime, por i thashë vetes time më lër të provoj dhe të shoh nëse do të shoh një kompani të ndershme që ishte e gatshme t'ju ndihmojë. Kështu që u vendosa dhe kërkova një kompani dhe lexova kaq shumë komente të mira në lidhje me këtë kompani Abigail Mills dhe i thashë më lejoni të aplikoj dhe të shoh nëse do të jem me fat si njerëzit e tjerë kam qenë i frikësuar por unë i dhashë vetes time një shans dhe unë aplikova për një kredi prej 80,000.00 € unë i sqarova kësaj kompanie se jam skamitur dhe ata më thanë të mos shqetësohem se ata do të të ndihmojnë që ata kanë ndihmuar kaq shumë njerëz nga vendi im më parë. Kështu që i dhashë një shans kësaj kompanie dhe ata më siguruan që në 8 orë kohë do të isha me kredinë time nuk e besoja por prita kredinë time. Në saktësisht 8 orë kohë kam marrë një alarm nga shpina se llogaria ime është kredituar me € 80,000.00. Faleminderit Abigail Mills, kjo kompani është në qendër të Zotit. Dhe i bëra një premtim vetes sime se do ta dëshmoj këtë kompani se si më ndihmuan kjo kompani nuk e di po e bëj këtë tani që po u tregoj njerëzve në internet se si më kanë ndihmuar kështu që të gjithë nëse keni nevojë për një kredi të vërtetë Abigail Mills është këtu për t'ju ndihmuar të mos mashtroheni nga njerëzit e rremë që klithin të japin hua. Unë pothuajse kam harruar që ju mund të kontaktoni këtë kompani vetëm me postë dhe detajet e kontaktit janë abigailmills.loans227@gmail.com. whatsapp është +1 (575) 655-0066. Kjo kompani është e vërtetë dhe e vërtetë, kështu që kushdo që lexon këtë mesazh dhe ju jeni të interesuar të kontaktoni këtë kompani, sepse ato janë e vetmja që mund të ndihmojë në zgjidhjen e problemeve tuaja.

 
At 11:12 e paradites, Blogger Abigail Mills said...

Emri im është Doruntina Elira Emina dhe unë jam nga Berati në Shqipëri sapo mora kredinë time nga kompania e kredisë Abigail Mills tani dhe kam dëgjuar për këtë kompani dhe kam menduar se ishte një kompani e rreme por tani jam shumë e lumtur kjo kompani më ndihmoi dhe 100% kjo kompani është e vërtetë, kështu që kushdo që ka nevojë për një kredi kjo është kompania e duhur për të aplikuar që tani unë kam aplikuar për një kredi për biznesin tim prej 250,000.00 Euro dhe kjo kompani më ndihmoi pa vonesë jam aq e lumtur që po dëshmoj këtë kompani sepse pashë njerëz të tjerë ta bëjnë këtë dhe jam i lumtur që jam në mesin e njerëzve që ndajnë dëshmi se si kjo kompani më ndihmoi, kështu që të gjithë nëse keni nevojë për një kredi të vërtetë, ndihmësi juaj është këtu. informacioni i kontaktit të tyre është abigailmills.loans227@gmail.com

 
At 11:12 e paradites, Blogger Abigail Mills said...

My name is Majlinda Ndrita Nora I am from Tirana Albania. I want to use my little time to write to the internet to people in need of a real loan that if you need a loan without getting cheated Abigail Mills is the right company to apply from i am a teacher of Mathematics and English and i was cheated 2 time by a fake company who clam to be lenders but i no longer worry because Abigail Mills has already helped me so if you need an urgent loan to do anything this company is going to put a smile to your face i have also introduced most of my friends to this company and only 2 of my friends told me they have received there loans already one of my friend received a loan of €38,000.00 and the other of my friend received the sum of €75,000.00 so anyone in need of an online loan apply from this company and you will be happy no doubt about that because this company is really helpful and God will continue to use them to help people in need of a loan. If you need an online loan apply from this company and contact them via this means email address abigailmills.loans227@gmail.com and also you can contact them via Whatsapp +1 (575)655-0066. Regards to anyone who reads my messages.

 
At 11:12 e paradites, Blogger Abigail Mills said...

Diten e mire te gjitheve

Emri im është Abiezer Petit Homme që jam nga Shqipëria dhe jetoj në qytetin e Manila. Dua ta shfrytëzoj këtë pak kohë më duhet të ritregoj në internet se nëse keni nevojë për një kredi të vërtetë dhe të ligjshme Abigail Mills është kompania e duhur për të aplikuar nga unë u mashtruan nga 2 kompani që unë kërkova për një kredi nga dhe Abigail Mills ishte e treta ndërmarrje që unë kam aplikuar nga unë kam marrë kredinë time nga kompania e kredisë Abigail Mills në më pak se 8 orë kohë pasi kompania më tha kështu që të gjithë ata që kanë nevojë për një kredi në internet pa u marrë scammed të aplikojnë nga Abigail Mills dhe të jesh i sigurt se do të jesh i lumtur me këtë kompani . Mund të kontaktoni vetëm me këtë kompani me postë ose me adresë poste whatsapp është abigailmills.loans227@gmail.com Whatsapp +1 (575) 655-0066. Fala për këdo që lexon këtë mesazh në të gjithë botën.

 
At 11:12 e paradites, Blogger Abigail Mills said...

Me respekt të gjithëve emri im është Kojonka Moe dhe unë jam nga Shqipëria dhe jetoj në qytetin e Tiranës me familjen time. Kam dëgjuar për njerëzit që dëshmojnë për këtë kompani të quajtur Abigail Mills dhe kjo është hera ime e parë që aplikoj për një kredi në internet kam pasur frikë të aplikoja për një kredi në internet për shkak të mashtrimit që shoh në internet, por pasi lexova kaq shumë dëshmi për këtë kompani vendosa ta provoja dhe të aplikoja për një kredi nga kjo kompani e quajtur ndërmarrje kredie Abigail Mills i kisha nevojë për para dhe më duhej një hua prej 720,000.00 Euro. Kështu që unë aplikova dhe më thanë se çfarë të bëja unë kisha frikë, por i dhashë kompanisë një shans për të më ndihmuar dhe ata më siguruan që në më pak se 8 orë kohë do të marr kredinë time në llogarinë time. Unë kurrë nuk kam besuar por kam pritur në më pak se 8 orë kohë kam marrë një telefonatë nga banka ime se një shumë prej 720,000.00 Euro ishte në llogarinë time dhe menjëherë banka ime më thirri unë kontaktova me kompaninë dhe i njoftova se kam marrë kredinë time dhe sot jam i lumtur. Kështu që nëse e keni hasur mesazhin tim dhe e keni lexuar atë dhe keni nevojë për një kredi të ligjshme të aplikoni nga kjo kompani dhe të jeni të sigurt se do të jeni të lumtur me këtë kompani besoj se kjo kompani është dërguar nga Zoti dhe unë lutem ata të zgjasin dhe të vazhdojnë të ndihmojnë njerëzit . Kontaktoni me këtë kompani përmes adresës së postës abigailmills.loans227@gmail.com

 
At 11:13 e paradites, Blogger Abigail Mills said...

Faleminderit Abigail Mills që më ndihmoi me huazën time pasi u mashtrova 6 herë nga njerëz të rremë që klithin se janë huadhënës kredie.

Unë quhem Henricus Kreshnik Rezart jam nga Shqipëria dhe jetoj në qytetin e Gjirokaster. Një muaj më parë isha në kërkim të një kredie në internet dhe pashë huadhënës të ndryshëm huazimi në internet dhe me disa dëshmi të rreme dhe i aplikova prej tyre dhe gjithçka që kisha ishte përhapës i aplikacioneve më shumë se 6 kompani dhe u mashtrova gjatë gjithë rrugës. Kështu që hoqa dorë nga shpresa, derisa vendosa të kontrolloj përsëri nëse do të gjej ndihmë pasi isha në kërkim dhe u vendosa për të kërkuar një kompani të ligjshme të kredisë që gjeta këtë kompani me emrin ndërmarrje kredie Abigail Mills pashë shumë dëshmi që njerëzit komentojnë rreth e saj por sepse jam mashtruar ashpër mendova se ishte një mashtrim por bëra atë që u kërkua të bëja dhe unë prisja kredinë time dhe zonja Abigail Mills më tha në më pak se 8 orë kohë që të jesh me kredinë time me siguri nuk e besova për shkak se unë mendova se ishte gjithashtu një mashtrim, kështu që atë ditë ishte kohë nate në Shqipëri dhe unë fjeta mëngjesin e foleve pasi u zgjova kam marrë një alarm nga banka ime se ka para në llogarinë time dhe menjëherë e thirra bankën time për të konfirmuar dhe xhenierja e bankës më tha që të vij menjëherë në bankë dhe unë shkova menjëherë që banka u hap pasi menaxheri i bankës kontrolloi llogarinë time pashë një shumë prej 135,000.00 Euro dhe unë i sqarova menaxherit tim që unë kërkova një hua në internet dhe bankën time menaxheri u trondit nëse do të kishte akoma një përsëritje al dhe legjitime kompani e huazimit në internet jam shumë e lumtur falë Abigail Mills vendosa të shkruaj në internet sepse pashë që njerëzit e tjerë e bëjnë atë dhe dëshmojnë për këtë kompani, kjo është arsyeja pse unë po e postoj këtë mesazh në internet për këdo që ka nevojë për një kredi madje nëse jeni mashtruar para se të aplikoni nga kjo kompani dhe sigurohuni që kjo kompani nuk do t'ju lejojë. Fala ime për këdo që lexon mesazhin tim dhe ju mund të kontaktoni këtë kompani përmes postës abigailmills.loans227@gmail.com ata gjithashtu përdorin Whatsapp i cili është numri +1 (575) 655-0066. Edhe një herë urimet e mia për këdo që lexon mesazhin tim dhe lutem që ju jeni të lumtur ashtu siç jam sot me këtë kompani sepse unë po sjell më shumë njerëz në këtë kompani për të ndihmuar.

 
At 11:13 e paradites, Blogger Abigail Mills said...

Përshëndetje të gjithëve ose kujtdo që emri im është Valmira Xevahire unë jam nga Vlora Albania kam dëgjuar për këtë kompani të quajtur Abigail Mills se ata po ndihmojnë njerëzit me kredi në të gjithë botën unë dikur u kërkova për një kredi në internet dhe unë u mashtrova nga 2 kompani të cilat ishte i rremë dhe pas kësaj kohe unë kurrë nuk besoja në një kompani të mirë kredie mund të vinte nga interneti mendova se të gjithë ata ishin një mashtrim derisa e gjeta këtë kompani me emrin ndërmarrje kredie Abigail Mills i gjeta njerëz të dëshmuar për këtë kompani dhe unë u çudita pse e bëra mos e gjeni këtë kompani në kohë. Asnjëherë nuk kam besuar atë që kanë thënë njerëzit në lidhje me kompaninë deri sa ta aplikoj dhe e provova shumën që kërkoja ishte e madhe dhe ishte për një pasuri të paluajtshme shuma e kredisë ishte 10.5 milion € dhe kështu që unë aplikova dhe zonja Abigail Mills foli për mua por duke qenë se kredia ime ishte e madhe, u deshën vetëm 15 orë për të marrë hua për shkakun e tyre ata më thanë që shërbimi i kredisë ishte 8 orë për të marrë kredi. E vetmja gjë që ajo më tha të bëja ishte të depozitoja tarifën e transferit bankar, të cilin banka do ta përdorte për të transferuar kredinë time në llogarinë time bankare, kur ajo më tha që dikur kisha frikë se ishte një mashtrim, por i thashë le të më jap një provë unë depozitova tarifën e transferimit e cila u deklarua dhe kjo ishte e gjitha që unë depozitova ja, në më pak se 15 orë kohë kam marrë një mesazh nga banka ime se shuma e parave e cila ishte 10.5 milion € është kredituar në llogarinë time bankare dhe gjithçka rreth paratë e detajeve dhe kush nga vinte ishte atje, ja që ishin Abigail Mills që më ndihmuan kur pashë për herë të parë që unë isha i befasuar dhe nuk u besova kurrë syve të mi por ishte e vërtetë. Kështu që unë i thashë vetes time që nga njerëzit e tjerë që kompania ndihmoi të dëshmonte për aty veprat e mira më lejoni të bëj shkakun tim për të mos e parë lehtë një kompani të kredisë legjitime në internet këto ditë, kështu që kushdo nga kudo që ka nevojë për një kredi në internet pa u mashtruar aplikoni nga kjo kompani sepse ata vetëm që mund të ndihmojnë ta kem konfirmuar dhe është e vërtetë që jam shumë i lumtur dhe e di se kjo kompani do t'i bëjë njerëzit e tjerë më të lumtur se unë. Mund ta kontaktoni këtë kompani me postë ose Whatsapp bt që kam përdorur Whatsapp sepse ishte adresa më e shpejtë e kompanisë është abigailmills.loans227@gmail.com dhe Whatsapp është +1 (575) 655-0066. Faleminderit të gjithëve nga Valmira Xevahire nga Vlora Albania.

 
At 11:13 e paradites, Blogger Abigail Mills said...

Pershendetje te gjitheve. Emri im është Engjell Erjon Gezim jam nga Tirana kam parë njerëz të dëshmuar në lidhje me këtë kompani të quajtur ndërmarrje kredie Abigail Mills dhe është një gjë e mirë që unë gjithashtu isha viktimë e mashtrimit 3 herë derisa e gjeta këtë kompani të quajtur ndërmarrje kredie Abigail Mills të Zotit ma mbajnë dëshmitare kjo kompani është e vërtetë dhe e ligjshme unë jam një nënë e vetme e 3 fëmijëve dhe unë punoj në 2 vende për të fituar më shumë para për mua dhe fëmijët e mi kjo kompani më ndihmoi pasi pasi ua sqarova atyre ndërmarrja më tha të mos shqetësohem se do të shkoja për të marrë kredinë time të sigurt kisha frikë se mos u mashtrova para se të mendoja se e njëjta gjë do të ndodhte edhe me mua por i thashë vetes time Zoti e di më së miri. Kompania më tha që ishte 8 orë për të marrë kredi dhe unë mendova për këtë 8 orë për të shpejtë i thashë në rregull shuma e kredisë që kërkoja ishte 350.000,00 € dhe pasi bëra gjithë kompaninë më kërkoi të bëja dhe i dërgova informacionin e kërkuar e mora kredinë time në 8 orë kohë siç u tha. Kur e mora kredinë time i thashë vetes time Zoti është ai që më bëri të gjej këtë kompani dhe unë e kam prezantuar këtë kompani me 1 të mikut tim i cili gjithashtu ka nevojë për ndihmë, kështu që kushdo këtu ose kudo që ta shihni këtë post nëse keni nevojë për një të vërtetë hua kjo është e vetmja kompani që mund të ndihmojë pa asnjë dyshim për dështimin jam e lumtur çdo ditë për shkak të kësaj kompanie dhe Zoti i lutem Zotit ta bëjë zonjën Abigail Mills të zgjasë në këtë botë në mënyrë që ajo të vazhdojë të ndihmojë njerëzit në nevojë. Kam kontaktuar me këtë kompani me postë e cila si abigailmills.loans227@gmail.com. Faleminderit kujtdo që lexon mesazhin dhe postimin tim.

 
At 11:13 e paradites, Blogger Abigail Mills said...

Ditë të mbarë në këtë sit

Emri im është Jetmir Kejsi Liridon unë jam nga Shqipëria dhe largohem në qytetin e Vlorës dua ta shfrytëzoj këtë mundësi për të shkruar në internet për zonjën Abigail Mills disa javë më parë më duhej një hua dhe më mashtruan rreth 22,000.00 Euro nga huadhënës të rremë kështu që një ditë vendosa të kërkoja përsëri për një shkak kredie hua ishte shumë e rëndësishme për biznesin tim, atëherë e gjeta zonjën Abigail Mills dhe pashë që aq shumë njerëz dëshmuan për kompaninë e saj dhe nuk isha i sigurt se kredia e saj ishte e ligjshme, por vendosa të jap është një provë dhe kam aplikuar për një shumë kredie prej 750,000.00 Euro ajo më tha gjithçka që duhej të bëja duke përfshirë edhe një tarifë që më duhej të depozitoja në fillim mendova se ishte një mashtrim por i dhashë provë sepse unë pashë që njerëzit dëshmuan edhe për të vepra të mira që ajo është shumë e sjellshme dhe e dobishme, kështu që kur i depozitova paratë e nevojshme për kredinë time, ajo më siguroi që do të marr kredinë time në më pak se 8 orë kohë ose 8 orët e fundit në llogarinë time bankare i thashë mirë dhe prita vetëm dje mora një mesazh nga banka ime që kam u kreditua me një shumë prej 750,000.00 Euro në llogarinë time bankare, kështu që unë e kontaktova atë dhe i thashë asaj për këtë dhe ajo ishte e lumtur që kam marrë kredinë time. Dhe i premtoj vetvetes time se kushdo që më ndihmoi do ta ndaj emrin e saj në të gjithë internetin e ndihmës së saj të madhe. Kështu që dikush në Shqipëri ose në të gjithë botën nëse keni nevojë për një kredi të ligjshme kontaktoni zonjën Abigail Mills sepse ajo është e ligjshme dhe unë tani e di edhe nëse ka njerëz të rremë që klithin hua huadhënës Znj. Abigail Mills është Zoti i dërguar. Kushdo që ka nevojë për një kredi të shpejtë kontaktoni atë përmes Whatsapp ose me postë, por unë e kam kontaktuar me të përmes shkakut Whatsapp është më i shpejtë. Numri Whatsapp është +1 (575) -655-0066 dhe adresa e kompanisë E-mail është abigailmills.loans227@gmail.com. Faleminderit dhe respekt për këdo që lexoi mesazhin tim.

 
At 6:37 e pasdites, Blogger Eliza Rivera said...

Hello; I'm Eliza Rivera, I'm a loan officer and I represent the Financial Market Service. Are you in need of financial support for any reasons? If your answer is yes, Feel free to contact my firm today for more details about my loan program; contact us via email
( financialmarketservice@gmail.com ).

You may ask why us? Now I need you to know that Our Online Capital program is unlike anything else. Here is just a bit of what makes our working capital program different.

-QUICK APPLICATION PROCESS
-FUNDING AS SOON AS 24 HOURS
-GET UP TO €500,000
-AUTOMATED PAYMENTS
-NO COLLATERAL REQUIRED
-AND MOST IMPORTANTLY, NO HIDDEN CHARGES 
-AND THE GOOD NEWS IS DESPITE THE PANDEMIC OUR FAST SERVICE LOAN   OFFER STILL STANDS.


We understand unexpected financial events happen, and we're here to help.
Whether you want to consolidate debt, pay unexpected medical expenses, start up a business or just want to go on a family vacation, whatever your reasons are, we understand.
Our goal at Financial Market Service is to provide access to personal loans, business loan and mortgage loan at an affordable interest rates of 2%, in a timely manner,
Contact us today for complete details via Email

financialmarketservice@gmail.com  

Sincerely

 
At 4:44 e paradites, Blogger Unknown said...


Pershendetje te gjitheve,
Emri im është Z. Rugare Sim. Unë jetoj në Holland dhe jam njeri i lumtur sot? dhe i thashë vetes time se çdo huadhënës që shpëton mua dhe familjen time nga situata jonë e dobët, do t'i referohem çdo personi që po kërkon hua për të, ai më dha lumturinë për mua dhe familjen time, unë kisha nevojë për një kredi prej € 300,000.00 për të filluar jetën time në të gjithë pasi unë jam një At i vetëm me 2 fëmijë e kam takuar këtë të ndershëm dhe Allahu nga frika e huazuesit të një njeriu që më ndihmon me një hua prej 300,000.00 €, ai është një njeri që ka frikë Allahun, nëse ke nevojë për hua dhe ju do të paguani kredinë, ju lutemi kontaktoni atë t'i thoni që (Z. Rugare Sim) ju referohen tek ai. Kontaktoni Z., Mohamed Careen me email: (arabloanfirmserves@gmail.com)


FORMA E INFORMACIONIT TPL APLIKACIONIT TAN KUJDES
Emri......
Emri i mesëm .....
2) Gjinia: .........
3) Shuma e huasë e nevojshme: .........
4) Kohëzgjatja e huasë: .........
5) Vendi: .........
6) Adresa e shtëpisë: .........
7) Numri celular: .........
8) Adresa e emailit ..........
9) Të ardhurat mujore: .....................
10) Pushtimi: ...........................
11) Për cilën faqe keni bërë këtu rreth .....................
Faleminderit dhe gjithë të mirat.
E-mail arabloanfirmserves@gmail.com

 
At 12:12 e pasdites, Blogger Unknown said...

Përshëndetje,
Unë jam Z., Alexander Kroos, një huadhënës i regjistruar dhe i akredituar. Unë jap kredi ndërmjet 5,000 deri në 1.000.000,00 euro për individë të ndershëm me normë interesi 3% për një periudhë 5-25 vjet sipas rastit. Shlyerja do të bëhet me këste mujore e cila do të fillojë 3 muaj pas marrjes së kredisë. ne japim kredi me normën më të ulët të interesit prej 3% Shërbimet e bëra përfshijnë:
Huatë personale
Kredi për studentë
Kredi afariste
Nëse jeni të interesuar të merrni një kredi nga ne, kontaktoni me mua përmes
e-mail: realityloanfirm5@gmail.com
Uebfaqja: www.lidya.co
whatsapp: +14078038086

 
At 8:24 e pasdites, Blogger Unknown said...

Keni nevojë për një kredi urgjente? ne ofrojmë kredi me 2%, ne ofrojmë kredi për konsolidimin e borxhit, kredi biznesi, kredi private, kredi për vetura, kredi hoteliere, kredi studentore, kredi personale Kredi të rifinancimit të shtëpisë, për më shumë detaje E-mail: (dakany.endre@gmail.com)

Ajo ofron kredi urgjente.

 

Posto një koment

<< Home